Mikor kapja meg Olivér a büntetését?
Jerzy szerintem érthető. Az a kameraletakarás kb fél perces takarás volt ha láttad a videót, azalatt aligha történt bármi érdekes is, szerintem ez nem akkora bűn, hogy ki kelljen zárni valakit! Az pedig még inkább érthető, ha a "barátnőjét" kórházba viszik, és az sem biztos hogy visszamehet, megöleli! Szerintem ez inkább szép volt, mint bicskanyitogató, én is ezt tettem volna!
Az hogy Szandika folyamatosan megszegte a szabályokat, igen... egyrészt undorítónak találom, hogy kizárják blabla, aztán közlik, hogy na jó kap még egy esélyt. Mire fel? Lehet hogy az súlyosabb volt pl hogy Zsuzsi dobálózott, de akkor ő miért nem kapott még egy esélyt? Szandikát is kizártam volna szó nélkül. Feketén-fehéren le van írva a szabálykönyvben, hogy mit vállaltak, ahhoz képest Szandika azért jópár pontot megsértett már úgy gondolom.
Oli viszont nagyon jól tudta mit mond, nem egyszer mondta ki véletlenül a nevet. Először úgy mondta ki, hogy "tudom nem lenne szabad kimondanom, de Bécit fogom kivinni", aztán folyamatosan hangoztatta, hogy Bécivel akarja megmérettetni magát. Ez már aligha véletlen elszólások sorozata. Engem nem zavart igazán, azt leszámítva hogy nem értem miért büntetik egyes lakókat jobban, mint másokat, valakit kizárnak, valaki szabályt szegett, ezért bemehet egy barátja, valaki még csak érdemi büntetést sem kap... Szívesen megkérdezném a szerkesztőket hogy még is mi alapján büntetnek!
Ez egy dolog, attól függetlenül ugyanúgy szabályt szegett. Szandikától is megszokhattuk hogy passzív, hisztis, amihez neki nincs kedve azt nem csinálja meg...
Igazából nem értem, hogy az olyan emberek, akik ilyen alapvető szabályokat nem tudnak betartani, minek mennek be. Szerintem abszolút nem nagy kérés ilyen főnyereményért cserébe, hogy részt vegyenek a feladatokban, ne árulják el kit hívnak ki, ne sugdolózzanak, stb stb... az más kérdés, hogy én nem mentem volna be, illetve a bent lévők közül sem tartok érdemesnek arra senkit, hogy megnyerje a fődíjat.
Ott van pl Gombi, belecsapott az ajtóba, az beszakadt még sem hallani arról, hogy bármiféle büntetést kapna rongálásért. A villalakók beszakítják a riportszoba ajtaját, még is annyi a büntetés, hogy nem kapnak alkoholt, hogy bele ne haljanak szerencsétlenek... Minek van benne a szabályzatban bármi is, ha utána ilyen pitiáner büntetések járnak?
Mindenesetre örülök annak, hogy nem Olivér ment vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!