Tegnap láttam a Budapest Bank legújabb reklámját a tévében, hogy lehet szavazni három szereplőre. Szerintetek ki fog nyerni? Mika, Manuela vagy Dalbir?
A gyakorikerdesek.hu szabályzata szerint: "vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért....kitiltás jár"
Úgy látszik ez a Budapest Bank multikatonáit nem igen zavarja és szétszemetelik a netet a baromságaikkal.
A válasz a kérdésedre: a kutyát nem érdekli mi történik a gügye játszótereteken. Menjetek vissza Amerikába bohóckodni.
Láttam én is ezt a reklámot.
Tetszik, hogy a Budapest Bank mindig kitalál valami eredetit. Habér, valljuk be, Emese már kezdett túlmenni a határon.
Nem tartom jobb banknak, mint bármelyik másikat, de a reklámjai a legjobbak az tény. Nem elcsépelt, nem unalmas és mindig hoznak valami újat.
Ez a szavazás is ilyen, s szerintem az indiai pasas fog nyerni, ő a legeredetibb, s talán ő áll tőlünk, magyaroktól a legtávolabb.
Mivel elfogult vagyok a spanyolokkal kapcsolatosan, én természetesen a spanyol lányra szavaztam. Bár nem tudom, mennyire igaz ez, hogy a szavazatok döntenek. Mondjuk nem hiszem, hogy bármi okok lenne befolyásolni, nekik mindegy, ki nyer.
Tényleg jók a Budapest Bankos reklámok, én az Emeséset is szerettem, nekem nem volt idegesítő, jókat röhögtem rajta. Ahogyan tudta mondani, hogy Zoltáááán. :DD
Nekem az idegesítő reklám nem itt kezdődik...
Nem tudom mitől lenne ez nagyobb hülyeség, mint az a rakás baromság amit a "Szerelem, szex" rovatban tudnak kérdezni a kamu regisztrációk százai... hát még a válaszok. El lehet dönteni, hogy melyik a nagyobb szemét... a banki és pénzügyi dolgok, vagy az ami abban a rovatban megy. Mert ott a kérdések 90%-ban nem valódiak az is biztos!
Egyébként meg nekem sem számít ki fog nyerni, gyanítom, hogy a kérdések többsége hasonló lesz, így pedig irreleváns. Győzzön az aki több embernek szimpatikusabb!
Nekem is Dalbir a legszimpatikusabb. Bár igazából annyira nem izgat, hogy ki fog nyerni, de mindenképpen nagyon eredeti ötletnek gondolom, hogy ezt a nézőkkel szavaztatják meg, ilyen még nem volt (legalább is nem emlékszem) a reklámok terén. Szerintem Emese is nagy szám volt. Volt aki szerette, volt aki utálta, de mindenki ismerte, mindenki tudta, hogy melyik bankot reklámozza. Lehet gondolkodni rajta, hogy jó karakter volt-e, szerethető, vagy sem, de szerintem a reklám elérte célját.
Kíváncsi vagyok, hogy most a szavazós reklámnak mi lesz a folytatása, és kifog nyerni...
Hát nem tudom... Nekem igazából mindegyik karakter szimpatikus, de azt akkor sem értem, hogy miért csupa külföldi lett felkérve erre a posztra.
Nálunk nincs elég ember aki szívesen kérdezne? :)
Emese a legjobb engem már a kisfilmes szerepeivel megvett a színésznő felüdülés volt látni őt a képernyőn a rengeteg ötlettelen bankreklám mellett. Itt legalább, hagyták kibontakozni a színésznőt, míg pl az otp-s reklámoknál mikor Kis Ádám akarta bedobni a poénjait, azt mondták neki, hogy ne fárassza magát erre már megírták nekik a "vicceket". Meg is lett az eredménye :P
Viszont ezeket az idegeneket nem tudom, hová tenni, ha eddig tudat alatt meg is vett a BB, egy esetleges új ügyfél lehet nem rohan a fiókba, hogy mi is ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!