Miért az ország legocsmányabb női vannak a VV4-ben?
Figyelt kérdés
Max gumikesztyűvel nyúlnék hozzájuk. Nincs kivétel.2011. febr. 11. 19:06
1/14 anonim válasza:
Mert szexújságon kívül még nem láttál nőt...
3/14 A kérdező kommentje:
Ha ezek szerinted nem rondák, akkor Te nem láttál még szép nőt!
2011. febr. 11. 19:12
4/14 anonim válasza:
Szóval szerinted a barátnőm ronda?
5/14 A kérdező kommentje:
Villalakó a barátnőd? Akkor ja
2011. febr. 11. 19:16
6/14 A kérdező kommentje:
Mond egyet közülük, aki szép!
2011. febr. 11. 19:16
7/14 Cory Rose válasza:
Nem tudom, de szerintem is ocsmány vidéki paraszt az összes. De a pasik is.
8/14 anonim válasza:
"Villalakó a barátnőd? Akkor ja"
- Nem, nem az. De Te modntad, hogy nem láttam még szép nőt, márpedig szerintem a barátnőm az.
"Mond egyet közülük, aki szép!"
- Én egyiket sem látom szépnek, se külsőre, se belsőre (igaz, a műsorból 10 peret sem láttam). De ez még kevés ahhoz a kijelentéshez, hogy mind ronda, nem hogy még az ország legocsmányabb nője.
9/14 anonim válasza:
Ez a 4lány az ország legocsmányabb nője? Jólvan akkor gondolom Anikónál 10000x gyönyörűbb pl. Soma Mamagésa! ;)
10/14 anonim válasza:
mindenkinek más a szép, szerintem a villa lányok teljesen normális kinézetűek, egyiket sem találom igazán csúnyának. mellesleg az elsőnek teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!