Az Alekosz drukkerek miert hiszik azt hogy egy orszag szereti?
Figyelt kérdés
Tobb helyen olvastam ezt.
Igaz az Oliver drukkerek is ezt mondtak aztan meg....
2011. febr. 26. 18:45
1/9 anonim válasza:
mert facebookon több 100 ezres rajongótábora van
2/9 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy ebben a kis országban ennyi agykárosult van.
3/9 anonim válasza:
olivért én utáltam, de alekoszt imádom
5/9 anonim válasza:
Én ezt soha nem mondtam, csak azt, hogy szeretik. Aleksoz drukker vagyok, akkor most mondjam azt, hogy ezt gondolom?
Én mindig azt mondtam, hogy az ország 71%-a szereti. Zsófi párbajánál ez bebizonyosodott, és úgy látom ez most is így van.
Az, hogy az Olivér-drukkerek mit mondanak, az kit érdekel?
Szóval igen, 71%, Alekosz nem semmi. Mellesleg ha most felhozod az Olivér-Béci párbajt, akkor azért arra is válaszolj, hogy miért nincs még Béci-himnusz? Ja, hogy semmit nem csinált, ami miatt ő egyéniség lehetne?
6/9 anonim válasza:
Igen ez csak azt mutatja, hogy mennyi buta ember van :D Én utálom Alekoszt!
7/9 anonim válasza:
A válasz tök egyszerű: Mert így van!! Csak egy-két egyszerű emberke gondolkozik másképp....
8/9 anonim válasza:
Nem az ország 71/-a szereti.Nagyon sokan nem is nézik a VV-t.
Azoknak az agykárosultaknak a 71%-a szereti,akik szavaztak.
9/9 anonim válasza:
A szavazóknak semmi köze az eredményhez. Az RTL mondja meg, hogy ki marad és ki megy. Fölösleges pénzkidobás. Semmi más nem számít, csak a nézettség. Én nem szeretem Alekoszt, intrikus, úgy beszél mindenkihez a kamerákba, mintha hülyék lennénk. Ez a stílus nyerő 2011-ben. Meg persze egy közönséges, elmebeteg Éva, egy még közönségesebb Olivér.Ez egy verseny. Itt nincsenek barátok, csak viselkedni próbáló versenyzők. Alekosz csak iszik, harcol a piáért, intrikál, kibeszél mindenkit a háta mögött, aztán megsértődik, ha másnak is van véleménye. Ha annyira okos, művelt, akkor miért csak addig jutott el az életben, hogy egy ilyen h*lye tv műsor miatt megossza az embereket. Nincsenek értékei!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!