Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem fogadják el az...

Miért nem fogadják el az emberek, hogy Olivér már nem lesz olyan szórakoztató, ha bent is maradna, mint a legelején volt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen tény, hogy Olivér egyre unalmasabb, akkor nem lenne jobb ha Béci menne vissza és új helyzetek lennének?
2011. febr. 9. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:

És azt mért nem fogadják el az emberek, hogy izlések, és pofonok különbözőek? Ez olyan dolog, hogy neked a kék tetszik, nekem meg a sárga, és akkor kinek van igaza? Senkinek!Ill. ezt így nem lehet eldönteni. Egyszerüen csak különbözik az izlésünk.

Leszögezem, hogy nem vagyok Olivér párti, de számomra Béci ezerszer unalmasabb. Nem tudom mennyire lennének új helyzetek Oli nélkül, lehet, hogy már nem lesz olyan szórakoztató, de Béci már most sem az már hetek óta.

2011. febr. 9. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Bécitől te őszintén mitvársz? nemcsinált eddig se semmit most mé kezdene bármit a hisztin kívűl? elvagy te tájolva:D
2011. febr. 10. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Béci és a hiszti? Béci negyed annyit nem nyafogott, mint Olivér.

Egyébként azzal egyetértek, hogy ízlések és pofonok, de Olivér valóban egyre unalmasabb, és ezen az Anikóval folytatott szánalmas love-sztorija sem segít.

2011. febr. 10. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Bécinek azért nem volt vitája senkivel max 1-2 szer mert visszafogja magát, mindig azt mondja hogy inkább nem mondok semmit.

Ezért unalmas is nem mutat magából semmit.

2011. febr. 10. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem félreértitek amire gondolok. Nem Bécire gondolok új dolgokat, ő unalmas. Arra gondoltam, hogy Szandi, Éva Alek mit fog csinálni, hogyan alakul a kapcsolatuk. Szerintem ez érdekes lehet.

És bocs de Olivér egyre unalmasabb, tegnap este pl már tiszta Gombi volt.

2011. febr. 10. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Olivértől sok érdekes dolgot láttunk eddig tehát számíthatunk rá hogy ha vissza megy ezután is így lesz

De Béci aki eddig nem sokat mutatott ha vissza menne miért lenne más nem fog éjjel nappal iszogatni ezután.

Max akkora lesz az arca hogy ő győzött hogy nem fér rá a képernyőre.

2011. febr. 10. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne elfogadni? Meg egyáltalán, honnan veszed?
2011. febr. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!