Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem hívják meg soha...

Miért nem hívják meg soha semmilyen műsorba Enikőt, Olivér híres barátnőjét? (való világ)

Figyelt kérdés

mert kb mindenkit meghívnak mindneki körül, csak őt nem... és érdekel h sztek miért...

köszi (igen nézem nem kell oltogatni, ezt külön köszi)

2011. febr. 8. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2011. febr. 9. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Mielott felteszel egy kerdest nezz utana.Elozo.
2011. febr. 9. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Uriiisteeen milyen patkanypofaja vanXD
2011. febr. 9. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
MOst ezek nem Oliver """"megcsalasarol""" beszelnek
2011. febr. 9. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
A Reggeli-s videóban, szó sincs Anikóról, vagy erről az egészről. Egyébként ez a videó mikor készült? Mert dátumot nem látok sehol. Tényleg nem veszi föl a telefont az Anikós ügy óta? Vagy honnan szeditek ezt? Engem is egyedül már csak ez érdekel, a ValóVilággal kapcsolatban, hogy Enikő mit szól mindehhez, és nem azért, mert annyira rosszat akarok Olivérnek, csak szerintem megérdemelné, ha Enikő lapátra tenné őt.
2011. febr. 9. 23:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a belevaló világban hallottam, hogy Enikő nem veszi fel, és ott beszéltek telefonon egy ismerősükkel. Ez a video régi, akkor költözött csak be Anikó. Mivel a kérdés nem arról szólt, hogy pont ebben a témában nyilatkozott-e Enikő, hanem ámblokk mért nem szokott szerepelni, gondolom ezért linkelték be ezt a videót, hogy azért csak szerepelt valahol. :)

Egyébként meg mért tenné lapátra? Nem csináltak semmit, nem csalta meg, kicsit ugyan elszaladt vele a ló, de már lecsillapodóban van az egész.

2011. febr. 9. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!