Miért nem hívják meg soha semmilyen műsorba Enikőt, Olivér híres barátnőjét? (való világ)
Figyelt kérdés
mert kb mindenkit meghívnak mindneki körül, csak őt nem... és érdekel h sztek miért...
köszi (igen nézem nem kell oltogatni, ezt külön köszi)
2011. febr. 8. 23:06
12/16 anonim válasza:
Mielott felteszel egy kerdest nezz utana.Elozo.
13/16 anonim válasza:
Uriiisteeen milyen patkanypofaja vanXD
14/16 anonim válasza:
MOst ezek nem Oliver """"megcsalasarol""" beszelnek
15/16 anonim válasza:
A Reggeli-s videóban, szó sincs Anikóról, vagy erről az egészről. Egyébként ez a videó mikor készült? Mert dátumot nem látok sehol. Tényleg nem veszi föl a telefont az Anikós ügy óta? Vagy honnan szeditek ezt? Engem is egyedül már csak ez érdekel, a ValóVilággal kapcsolatban, hogy Enikő mit szól mindehhez, és nem azért, mert annyira rosszat akarok Olivérnek, csak szerintem megérdemelné, ha Enikő lapátra tenné őt.
16/16 anonim válasza:
Én a belevaló világban hallottam, hogy Enikő nem veszi fel, és ott beszéltek telefonon egy ismerősükkel. Ez a video régi, akkor költözött csak be Anikó. Mivel a kérdés nem arról szólt, hogy pont ebben a témában nyilatkozott-e Enikő, hanem ámblokk mért nem szokott szerepelni, gondolom ezért linkelték be ezt a videót, hogy azért csak szerepelt valahol. :)
Egyébként meg mért tenné lapátra? Nem csináltak semmit, nem csalta meg, kicsit ugyan elszaladt vele a ló, de már lecsillapodóban van az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!