Miért nem hívják meg soha semmilyen műsorba Enikőt, Olivér híres barátnőjét? (való világ)
Figyelt kérdés
mert kb mindenkit meghívnak mindneki körül, csak őt nem... és érdekel h sztek miért...
köszi (igen nézem nem kell oltogatni, ezt külön köszi)
2011. febr. 8. 23:06
1/16 anonim válasza:
Láttam már a stúdióban, de csak a közönség soraiban
2/16 A kérdező kommentje:
jo de vendégként nem hivták meg még sehova...
2011. febr. 8. 23:17
3/16 anonim válasza:
Múltkor volt a Reggeliben, legalábbis láttam róla egy videót a neten!:) Amúgy az "Anikós úgy" óta nem veszi fel a telefont az újságíróknak, és nem szerepel egy műsorban sem!:s
4/16 A kérdező kommentje:
na értem
köszönöm
tyűha :S
2011. febr. 8. 23:19
5/16 anonim válasza:
Hívnák sokan, de az Anikós eset után 'eltűnt'. Még a legközelebbi ismerősök, barátok sem tudják hol van. A telefonja meg ki van kapcsolva. Egyébként én is ezt tenném a helyébe.
6/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem hívják? Lehet, sőt valószínűbb, hogy ő nem akar szerepelni. Az Anikós ügy óta meg pláne nem.
7/16 anonim válasza:
én ezt sem hiszem el..mármint hogy eltünt.. valai kitalálta, a többi emg terjeszti..
Mellesleg már előre meg volt ez is tervezve, tehát nem hiszem h meglepetésként érte. Kamu az egész. Pl. hogy Éva horoszkópja bak, ami január 22-ig tart, neki mégis februárban van a szülinapja..hogy lehet ez?
8/16 anonim válasza:
Ez az Évás jó:)hogy is van???Enikőék még tutira megdumálták kinnt,h majd lesz ilyen is!
9/16 anonim válasza:
Off.viszont én azt sem értem,mikor Éva párbajozott,odament a családtagjaihoz és megölelte őket.A büntetése az volt,senki sem köszöntheti fel születésnapján.Sírt is a villában,mikor eljött a szülinapja,rosszul esett neki.Erre a mai műsorban is szülinapja volt és fel is köszöntötték.
10/16 anonim válasza:
utolsó látom nagyon irigykedsz Évára! A büntetése az volt, h nem látogathatja meg senki odabent, mert a többi szülinaposhoz bemehetett egy rokon a bünti be lett tartva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!