Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem hívják meg soha...

Miért nem hívják meg soha semmilyen műsorba Enikőt, Olivér híres barátnőjét? (való világ)

Figyelt kérdés

mert kb mindenkit meghívnak mindneki körül, csak őt nem... és érdekel h sztek miért...

köszi (igen nézem nem kell oltogatni, ezt külön köszi)

2011. febr. 8. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Láttam már a stúdióban, de csak a közönség soraiban
2011. febr. 8. 23:11
 2/16 A kérdező kommentje:
jo de vendégként nem hivták meg még sehova...
2011. febr. 8. 23:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Múltkor volt a Reggeliben, legalábbis láttam róla egy videót a neten!:) Amúgy az "Anikós úgy" óta nem veszi fel a telefont az újságíróknak, és nem szerepel egy műsorban sem!:s
2011. febr. 8. 23:18
 4/16 A kérdező kommentje:

na értem

köszönöm

tyűha :S

2011. febr. 8. 23:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hívnák sokan, de az Anikós eset után 'eltűnt'. Még a legközelebbi ismerősök, barátok sem tudják hol van. A telefonja meg ki van kapcsolva. Egyébként én is ezt tenném a helyébe.
2011. febr. 8. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem hívják? Lehet, sőt valószínűbb, hogy ő nem akar szerepelni. Az Anikós ügy óta meg pláne nem.
2011. febr. 8. 23:22
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

én ezt sem hiszem el..mármint hogy eltünt.. valai kitalálta, a többi emg terjeszti..

Mellesleg már előre meg volt ez is tervezve, tehát nem hiszem h meglepetésként érte. Kamu az egész. Pl. hogy Éva horoszkópja bak, ami január 22-ig tart, neki mégis februárban van a szülinapja..hogy lehet ez?

2011. febr. 8. 23:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez az Évás jó:)hogy is van???Enikőék még tutira megdumálták kinnt,h majd lesz ilyen is!
2011. febr. 8. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Off.viszont én azt sem értem,mikor Éva párbajozott,odament a családtagjaihoz és megölelte őket.A büntetése az volt,senki sem köszöntheti fel születésnapján.Sírt is a villában,mikor eljött a szülinapja,rosszul esett neki.Erre a mai műsorban is szülinapja volt és fel is köszöntötték.
2011. febr. 9. 00:16
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó látom nagyon irigykedsz Évára! A büntetése az volt, h nem látogathatja meg senki odabent, mert a többi szülinaposhoz bemehetett egy rokon a bünti be lett tartva!
2011. febr. 9. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!