Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez a Való Világ? Nézzétek meg!

Ez a Való Világ? Nézzétek meg!

Figyelt kérdés

Néhány érdekes adat a "nagy" sztárokról:

[link]

2011. febr. 8. 20:32
1 2
 1/11 Viki233 ***** válasza:
100%
hát ez durva:O
2011. febr. 8. 20:46
 2/11 A kérdező kommentje:
amúgy én nem is szoktam soha kurucot olvasni, csak kíváncsiságból kattintottam most rá erre, de nagyon meglepődtem.
2011. febr. 8. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Jajj már megint ez a Bécis sztori....nem unjátok még??
2011. febr. 8. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Attól,hogy párszor felkerült már ide,még igaz.

Akár tetszik,akár nem,csak egy simlis cigány.

2011. febr. 8. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
És kit érdekel szerinted?Aki kedvelte, ezután is fogja (mivel aki kedveli, ezeket már látta) aki meg nem kedveli, csak kap még egy indokot, amiért ne....
2011. febr. 8. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Büszkék lehetnek a nézők magukra...
2011. febr. 9. 09:48
 7/11 anonim válasza:
Ez nem semmi!
2011. febr. 9. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Valaki mondaj mar meg nekem hogy mi abaj a zsidokkal?
2011. febr. 9. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok nagyon erdekelne!!!
2011. febr. 9. 18:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Mint ahogy a cigányok, úgy a zsidók alapvető jellemében is van rengeteg negatívum. Természetesen kivételek mindenütt vannak. Közülük, akik maguk is érzik és elítélik fajtájuk jellegzetességeit, utálják a saját fajtájukat is, és igyekeznek letagadni az odatartozásukat. Nekem is volt olyan zsidó ismerősöm, aki nyíltan hangoztatta, mennyire utálja a zsidókat. Ugyanígy ismerek félig-meddig cigány származásút, aki végtelen gyűlöletet érez MINDEN cigány iránt, és tombolna dühében, ha kinézete és természete alapján valaki véletlenül lecigányozná.

Cigány: nagy részük a cigánysorról jár a tisztességes házakhoz lopni, kerteket dézsmálni, utcán, szórakozó helyeken kötözködni, rosszabb esetben késelni, a purdék szülei nem szülői értekezlet miatt járnak be az iskolába, hanem hogy a tanárokat megleckéztessék, ha sérelem éri ártatlan gyermeküket, vagy mondjuk családapákat vernek agyon annak gyerekei szeme láttára, mert megáll segíteni a gondos, vigyázó szülők mellől az úttesten rohangáló purdé meglökése miatt. Az adófizetők pénzéből segélyezik őket, szaporodjanak minél nagyobb mértékben a családi pótlék reményében. Szintén az adófizetők pénzén tartják őket egész jó létben a börtönökben, ahonnan aztán jól kigyúrva szabadulva folytathatják ott, ahol a börtön előtt abbahagyták.

Zsidók: Szinte minden jól menő üzletág trónján ők leledzenek. Pénzszerzési technikájuk ugyancsak kifejlett, gátlástalanul menetelnek mindent és mindenkit letaposva maguk előtt. Sokkal kifinomultabb észjárásuk miatt kevesen buknak le közülük.

Azért még a végén még egyszer ismétlem, ez általánosítás csak, és kivételek mindig akadnak.

2011. febr. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!