Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Olivér már Eninek hívja Anikót?

Olivér már Eninek hívja Anikót?

Figyelt kérdés
Amikor Anikó rohamot színl...kapott,Olivér rohant utánna,és vmi olyasmit kiabált,h Eni ne csináld.Lejátszották már van 5X,de én folyamatosan ezt hallom.Azért ez már nem kis elszólás,ami a rágerjedést illeti.sztem
2011. febr. 8. 06:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én is úgy hallottam,mikor Anikó befutott a szobába sírva -Eni ne.Ki tudja...otthon párszor lehet már történt ilyen.
2011. febr. 8. 07:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Akkor jól hallottam, ja. Mondjuk ez szerintem pont azt mutatja, hogy ha Enikő vele lenne, soha nem kerülne ilyesmi helyzetbe. Hiszen ha az ember nagyon szeret valakit, akkor neki is több szeretetre van szüksége. És hiába csinálja most ezt Anikóval, simán jöhet azzal a sablonná vált dumával, hogy közben végig Enikő járt a fejében. És nem is hazudna. Tökszar helyzet ez. Elsőre azt gondoltam, hogy ja, most csalódtam Olivérben, de igazából szar helyzet. Tényleg.
2011. febr. 8. 08:47
 3/13 A kérdező kommentje:

Igen,szar,de azért felnőtt emberekről van szó.Olivér sem most jött le a falvédőről.Mondjuk neki idáig arra ment el az energiája,h másokat kikészítsen.Ott van pl Béci.Ő a saját játékával foglalkozik,nem azzal,h hogy lehetne másokkal kicseszni.Idegileg jobb állapotban is van,mint Oli.A testvérpár az elejétől egy jól megkomponált forgatókönyv szerint játszik,aminek a fő alappillére,h nem engedik,h nagyon a gondolataikba másszon a "játék",és mivel távolt tudják magukat tartani a valóságtól,nem is készülnek ki a pillanatnyi helyzetekben. Nem mintha egyiknek is jobban odaadnám a fődíjat.:S

Oli magának kereste.Nagy taktikus:nem gondolta ő egy pillanatig sem komolyan Anikóval,csak megpendített egy romantikus szált a szavazatokért,csak egy kicsit rosszul sült el,mert ezzel felhúzta szandikát.,ja,és nem kicsit Anikót,csak őt másképp. :)

És Ennikőnek még soha nem mondta,h gyönyörű???Érdekes...

Ja,és azt Anikó,mire,és hogy értette,h egész múlt héten úgy csinálták,h nem tűnt az fel senkinek?Giginek mondta.Mi nem tűnt fel?Kinek?Mit csináltak?Ugyanerre célzott Béci is az "egész héten mit műveltetek"-kel.

ráaadásul már a barátnője nevén hívja...azért fordítva durvább lenne,de így sem rossz.

Az elsőnek is lehet igaza:lehet,h volt már több ilyen szitu otthon.

2011. febr. 8. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

"És Ennikőnek még soha nem mondta,h gyönyörű???Érdekes..."

Ez szimplán egy erőltetett fasság, amivel kábé csak a saját logikátlan ostobaságodat mutattad be. És feltételezem, hogy ha kicsit gondolkodtál volna, még te is rájüssz erre, mert ennyire nem lehet ember hülye.

"Az elsőnek is lehet igaza:lehet,h volt már több ilyen szitu otthon."

Ennek meg szimplán nincs értelme. Bár azok után, hogy hányszor mondtál magadnak ellent ebben ah ozzászólásban, nem is csodálkozom.

Egyedül abban volt végülis igazad (illetve annak van alapja), hogy OLivér szúrta el a helyzetet. Igen, Béci annak ellenére, hogy a való életben milyen (nem részletezem, ha érdekel könnyen utána tudsz nézni) nagyon visszafogja magát. Így nem is cseszik ki másokkal, de igazán nem is viszi magát előbbre. Olivér ezzel szemben szélsőséges. Manipulál is, és ezáltal ő is belefolyik érzelmileg. Nem hiszem, hogy bármelyik meogldás jobb a másiknál. Ezt majd az idő dönti el.

2011. febr. 8. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

"ráaadásul már a barátnője nevén hívja..."

Ja, ezt meg az előbb magyaráztam el. Hogy ez mit jelent. Ha vagy olyan hülye, hogy nem jöttél rá magadtól, akkor megpróbálhattad volna értelmezni, amikor elmagyaráztam neked.

Á. ANnyira már nem is érdekel ez a kérdés. Azt hittem már lehet jót bezsélgetni valami értelmesebb arcokkal is. De aki mégcsak nem is értelmezi a másik mondandóját, azt nehezen tudom értelmesnek nevezni.

2011. febr. 8. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Megprobalom nagyon szajbaragosan elmagyarazni, hogy egy tizenharomeves is megertse:

Azert nevezi Anikot Eninek, mert Aniko teljesen egyertelmuen egy potlek. Oliver annyira szerelmes Enikobe, hogy be kell szarni. Ha valakik szerelmesek egymasba, akkor folyton fogy az erzelmi energiajuk, de a masik a szerelmevel visszatolti azt. Mivel Oliver szereti Enikot, de nem erzi Eniko szeretetet, o csak egyre inkabb fogy, de nem tudjam i visszatolteni. Es itt jon a kepbe Aniko. Ilyen helyzetben lehet barmilyen okos meg tapasztalt az ember, nem tud mit tenni, mivel ez teljesen a tudatos viselkedes hatarain tul tortenik.

Az, hogy Eninek nevezte Anikot, pontosan ezt mutatja meg nekunk.

Ha meg igy sem volt vilagos, akkor olvasd el Freud "Bevezetes a pszicho-analizisbe" c. konyvet. Bar szerintem egy felnott ember mindenfele pszichologiai ismeret nelkul is meg kell hogy ertse mindezt.

2011. febr. 8. 13:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Hűha!De fel húzta magát vki!(Eni te vagy az? :D :D :D-csak vicceltem,ha nem lenne világos...) :)Sztem nem kellene ennyire beleélned magad a történetbe,h veszed a bátorságot,és lehülyézel másokat,miközben minden szavaddal bizonyítod,h te magad mekkora vagy.

Elmagyarázod nekem?Komolyan?Köszi! Az azért engedtessék már meg nekem,h ne vegyem be a sületlenségeidet.Itt csak véleményt mondhatsz,és amilyen stílusban teszed,nagyon benne van a pakliban,h mások egyszerűen átlépnek rajta,mint én is.

Értelmes emberekkel akartál erről a témáról beszélgetni,de megint csalódnod kellett?Mert más véleményen vagyok mint te?Nem lehet könnyű életed ilyen hozzáállással!

Röviden:Olivér beállította magát a hűség rendíthetetelen vassszobrának,de közben kiderült,h ő is rozsdál,ha nem kezelik.:)Csak közben a viselkedésével már kivívta a fél ország ellenszenvét(a másik fele szereti,csakhogy ne kapj megint szitkozódórohamot),így sokan meglátják benne a hibákat.Én is.Remélem,h Béci megy vissza.Pedig őt sem kedvelem különösebben-gondolom ez volt az a hatalmas ellentmondás,amire utaltál.Hát akármennyire is idegen számodara,az emberek többsége azért két rossz közül is tud választani. :P...és neki legalább van annyi esze,h nem éli fel mások és saját maga energiáit fölösleges feszültségkeltéssel,majd nem megy böndörögni,h kimerültek az aksik,és kint hagytam a töltőt.Ja és ez ugyanez a macsó beszél úgy a nőkkel,h ha velem tette volna én már első héten kint lettem volna a villából tetlegességért,de vittem volna magammal a fogait is.Béci hátteréről meg annyit,h nézz utánna az Oliénak is.Kb egyformán tettek le az asztalra eddig.A villában Béci a jobb fiú. Fél infó nem infó,úgyhogy hajrá,irány művelődni,mielőtt másoknak esel legközelebb.puszika :)

2011. febr. 9. 06:41
 8/13 anonim válasza:
nem azt mondja ,hogy Eni ne,hanem a többieknek mondta,hogy "elinett",elinnét,hogy ketten maradhassanak.Szerintem.
2011. febr. 9. 16:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Jajj ez az utolsó nagyon jó!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)"elinett má,no,megódom én má inettő fogva,no"...valami ilyesmere gondoltál? :D
2011. febr. 10. 06:52
 10/13 anonim válasza:
:D Nem erre gondoltam.Már észrevettem ,hogy az Oli úgy fejez be néhány szót,hogy "nett".Nem tudom melyik részben volt...párszor használja és szerintem most is ezt mondta:)
2011. febr. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!