Mit gondoltok olivér ki meri hívni Bécit? Vagy inkább a Jerzyt fogja?
remélem Bécit viszi, izgi lenne nagyon :)
de Laci sem lenne rossz , uncsi nagyon
Ha nem e kettő közül választ, akkor betoji :P
Most jósolta meg Frabbato, hogy Bécit viszi ki, és Béci megy vissza!
ÓÓóóóóóóóóóóóóóóó
mik vannak?
szerintem Oli megy vissza, bár nem vagyok jós :)
Sztem is Bécit fogja...
Amúgy Szandikával összeveszett és sztem Szandinak volt igaza...
ha nem viszi ki Bécit bármilyen hülye indokkal is, akkor egy gyáva nyúl. bár engem nem érdekel a lényeg hogy maradjon kint.
vigye ki Anikót akkor legalább egyik tuti kint marad, utálom mind a kettőt.
Szandikát fogja kivinni, mondván hogy elviselhetetlen a kapcsolatuk. pedig Szandikának igaza van, le se szarja őket amióta Anikózik.
és amúgy mi van ha Anikózik? jobban megérti Anikóval magát mint Szandikával. Szandika is adja a kis ártatlan hogy őt nem érdekli Oli közbe meg bele örül a féltékenységbe legalább lehetne olyan gerinces hogy ki állna az igazáért hogy Olit akarja ennyit erről
amúgy Bécit viszi ki szerintem és remélem Béci kinn marad a p.csába és akkor a drága húga is vissza fog venni de még benn vannak mind ketten addig uralkodni fognak az egészen mert ketten erősebbek mint külön-külön. egy kis afektáló büdös kis r.banc a Gigi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!