VV-ben miért Olivér pofáját kell lesni
összefoglalókban, éjjeli vetítésekben, mindenhol?
Gombival meg úgy csinálnak mintha ott se lenne?
Figyelt kérdés
Összefoglalókban csak ő van szinte. Éjjeli vetítésben lehet a többi 9 lakó beszélget a konyhában, de akkor is azt mutatják,hogy ő hogyan lesi a falat pl a szobában stb. Miért?
Gombin én néha nagyon jókat röhögök mikor nézem az online-t, összefoglalókban soha nincs benne. Miért?
2011. febr. 7. 12:24
1/7 anonim válasza:
Ez már nekem is feltűnt, hogy Gombi valéahogy soha nincs képernyőn. Ha Olivér nyeri meg a VV-t, akkor majd emiatt felmerülhet a gyanú, hogy megbundázták a dolgot. Így akarják befolyásolni a nézőket.
2011. febr. 7. 12:41
2/7 anonim válasza:
jobb is.Én pl egyáltalán nem vagyok kíváncsi, hogy hogy bőg.Most is milyen gáz volt már, amit a suliban művelt.Ez egy férfi???Akkor mondja azt, hogy kimegy a Picurhoz, mert nem bírja nélküle, de ne mérgezze már ott a levegőt az állandó bődörgésével.Eleinte még vicces volt, de ez már gáz, amit csinál.Amúgy is egy tök szürke emberke.
2011. febr. 7. 13:16
3/7 anonim válasza:
De most nem ertem......elozo?Egy ferfi nem sirha hany eves vagy te iyeneket a nagymamak szokak mondani
2011. febr. 7. 13:26
4/7 anonim válasza:
24 és utálom az ilyen Gombihoz hasonló nyálgépeket.Olivér is sírt már, de ő nem állandóan csinálja.Gombi meg másból se áll ki.
2011. febr. 7. 13:40
5/7 anonim válasza:
Azt mutatják, Olivér hogy lesi a falat?:DDD
Most ő a kiemelt szereplő, aki megy párbajoznííí. Reméljük, a héten még jobban elszúrja magát...
2011. febr. 7. 13:56
6/7 anonim válasza:
Engem kifejezetten idegesít már Olivér... Eddig ő volt az egyik nagy kedvencem... De most h kint a csaja, de azért hülyíti anikót... Meg Szandikát le se szarja,pedig hűdejóba voltak...
2011. febr. 7. 16:56
7/7 A kérdező kommentje:
Gombi egy érzékeny fiú, lehet ez sok mindenkit zavar, de én szoktam látni hogy vicces az éjjeli vetítésekben mégsem rakják bele.
De ez nem csak Gombiról szól, Olivéren kívül még 9en vannak ott, és mindig csak azt mutatják, ahol ő is ott van.
Amúgy Oli nem nyeri meg a VV-t mert az túl feltűnő lenne, csak bent tartja a csatorna a végéig majd meglátjátok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!