VV Anikó normális? Miért is hisztérikázik?
Azért mert Oliver hűséges akar maradni a barátnőjéhez?
Meg hogy kapott 2 jelet szerintem mondjuk teljesen jogosan?
Hisztis pcsa.
na meg az is eszméletlen, hogy Olivér szerint Béciék a gusztustalanok azért, mert Anikóra tették a jelet jogosan. Mert Olivér egyébként tök tisztán játszik. Nem tudom mit hitt Anikó, hogy mindenkinek bejön a napraforgó stílusa? Igaza volt Évának , mikor azt mondta, hogy olyan mint a napraforgó. Minden héten másfelé húz.
Karácsonykor még Bécibe volt szerelmes, szilveszterkor már Király Norbiba, most Olivérbe....ha eljut a döntőig, akkor még Alekkal is ágyba bújik..
bocs kedves második de semmit nem tudsz mondani amivel megmagyarázod hogy Anikó jogosan bőg meg hisztizik.
Ő is akarta h Olivér kérdezgesse, nehogy már Anikó legyen az ártatlan kis bárány. Alap nem mondok olyat hogy tetszik, ha tiszteletben akarom tartani a kapcsolatát a másiknak.
Az meg hogy beszélgetett Gigivel aznap nem jelent semmit, igenis elfordulta atesóktól, szó nélkül ott hagyta őket egyik napról a másikra és ők ezt nem tudták mire vélni.
Komolyan van olyan ember aki sajnálja Anikót? Hát én nem tudom sajnálni.
jah egyébként kiváncsi vagyok ki lesz a következő akibe szerelmes lesz Anikó XD
Gombi vagy Alekosz? Esetleg Laciiii?? hmmm
Azért mert Olivér egyáltalán nem úgy viselkedett vele mintha lenne kint barátnője.
Viszont pont a kiválasztás elött történt az a beszélgetés amiben megmondta hogy az Enikő a szerelme.A szavazás alatt is már könnyeivel küszködött kb aztán amikor megkapta a 2 jelet akkor aztán kijött belőle minden. Kb ennyi.
Amúgy meg nem volt olyan látványos eltávolodás, mellesleg ez kétoldalú volt amit Gigi is megmondott a mai összefoglalóban szóval még csak nem is Anikó tehet egyedül erről az eltávolodásról.Aljas dolog volt ez a tesóktól.
Anikó szinte folyamatosan hisztizik, szinte mindenen.
Oké, baromi nehéz lehet ez a bezártság, és igen, van hogy az emberben felgyülemlik sok dolog, ami aztán kitör, ezzel nem is lenne probléma.
De tényleg, a műsor kezdete óta annyit hisztériázott, legtöbbször kis semmiségeken, hogy az már nevetséges.
Szánalmas ez a csaj.
nekem már ott nem volt szimpatikus, amikor Alekosz "fellökte". aztán amikor szóltak, h lejátsszák nekik ezt a részt, anikó rögtön szabadkozott, h jajj nem kell... magyarul ő is tudta h nem történt semmi. szánalmas...
na meg Olivért is hogy utálta, a párbaj után meg is mondta neki, h nem örül h ő jött vissza... hülye ez a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!