Csajok! Ti Enikő helyében elmennétek a párbajra?
Az Alekosz témára reagálnék először. Azért nem kell ennyire bekajálni mindent amit egy bulvárlap ír. Igen, Alekónak van valami nője kinn, de közelsem a menyasszonya úgy tudom, nem is az a házasulós fajta. Ez inkább csak testi kapcsolat, Alekosz már kinn is csalta folyamatosan, amit nem is titkolt. Szóval a csaj nagyon jól tudja, hogy mit vállalt, nem sajnálom. Különben is, ahogy beköltözött azóta próbálna csajozni, mért csak most robbant ez ki? Nevetséges. Titokban akart maradni a csaj, most meg nekiáll itt siránkozni az újságnak, mert ebből most haszna van. Legalábbis én ezt látom ebben. Szánalmas, nem sajnálnivaló.
Olivér. Igen kicsit erős most ez, ahogy néz Anikóra, látszik rajta, hogy bejön neki, nem lehet kellemes érzés Enikőnek. Az egy dolog, hogy megtetszik ott neki valaki, vonzódik hozzá, az még nem bűn, régóta össze vannak zárva, azért szexuális téren is ki van éhezve, ez még érthető. De engem az zavart, hogy még ő ment oda forszírozni, hogy Anikó mond el mi tetszik bennem, meg mond ki...meg ahogy néz rá...Nem azért, de ilyen esetben nem inkább kicsit kerülniük kéne egymást, minthogy ölelkezni, meg agyonrágni, hogy ki mit érez, és hogy mit nem lehet? Vagy a hiúságát akarta legyezgetni? Nem tudom, de nem tetszett az biztos. Még az a jó, hogy tartotta magát, és tényleg nem csalta meg. De már ezt sem kellett volna. Én Enikő helyében lehet nem mennék el a párbajra.
Miközben néztem az esti összefoglalót épp az volt a fejemben, hogy szegény barátnő mit érezhet, miközben szintén ezt nézi. Sajnálom én is, biztos elkeseredett.
Nem tudom, hogy elmennék-e a helyében. Szerintem ő elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!