Ha VV Olivér kiviszi Bécit, akkor szerintetek kifog vissza menni?
Figyelt kérdés
Szerintem Bécit fogja tuti kivinni.2011. febr. 5. 21:36
1/13 anonim válasza:
Szerintem is,de ha Béci kiesik többet nem nézek VV-ot.
2/13 anonim válasza:
Szerintem meg Olivér nem is őt viszi ki.-.- Kinézem belőle. Amúgy szerintem is Béci megy vissza, és bár tényleg kicsit nagyképű, de van oka rá, Olivér sokat veszített a népszerűségéből.
Bár ha most kavarbak Anikóval lehet visszaszavazzák, mert hogy húú lesz valami.
Szóval szvsz Béci.
3/13 anonim válasza:
Olivér kinthagyja sztem Bécit.
Másrészről akinek van 1kis esze az nem adja meg még véletlenül se a 2 esélyes győzelmet a testvérpárnak.
4/13 anonim válasza:
Bécinek drukkolok,Olivér magyarul mondván keveri a sz*rt,túltaktikázza magát.Bécinek + zene fan + a testvére ismerősei,szerintem Béci jön vissza.Nem vagyok Olivér ellenes,csak ez a túl taktikázása nem nagyon jön be :/ ...
6/13 anonim válasza:
nekem se tetszik hogy a tesók ketten vannak de akkor már Gigi menjen előbb, Béci Oli párbajt amúgy is későbbre gondoltam mert mind a kettőnek hatalmas tábora van és ha az egyik kiesik akkor sokan nem nézik majd vagy mi a szösz.
Bécire szerintem rengetegen fognak szavazni.
7/13 anonim válasza:
Szerintem Olivér fog visszajönni.
8/13 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy Olivér, aztán Bécike mehetne haza takarítani.
10/13 anonim válasza:
Olivér degenerált,azt mondják Béci nagyképű de mégis Olivér az aki nagyon biztos h vissza fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!