Ha Olivér kivinné Bécit ki menne visza?
Olivérnek semmi egyénisége nincs, minthogy vihog más poénjain, amíg önmagában csak áskálódni, gonoszkodni, mindenkit kiosztani tud, ilyen lenne egy vonzó és színes egyéniség?
2011. febr. 1. 22:37
12/20 A kérdező kommentje:
hát a béci azért sokkal gázabb:D::D:D:D
2011. febr. 2. 00:46
Sajnos szerintem a Béci menne vissza, de Olivérnek szurkolnék. Gondoljatok bele, ha a Béci menne, akkor mi lenne a villában? meg mit mutatnának az összefoglalókban? Azt, hogy ül a kanapén a húgával meg a Lacival és néznek maguk elé üveges tekintettel? A srác laposabb, mint a Zsófi melle, mostanában meg be is van depressziózva. Eleve akkor nem csak Olivér nem tudja tovább csinálni a showt, de még Alekosz se tudna kivel poénkodni és akkor viszont megcsappanhat a nézettség, mert sokan Alekosz miatt nézik csak (tehát az RTL érdeke is, hogy Olivér maradjon). Azt meg meg se kell említenem, hogy nem az Olivér volt régen a tolvaj, nem ő csalt hazudott, meg voltak rendőrségi ügyei, hanem a Bélának. Persze a villában el kell játszani a jófiút, mert erre nedvesedik a sok kis tinicsaj bugyija, meg emiatt küldik neki a sok szavazatot apuci előfizetéses telójáról... nah mind1 teljesen felesleges leírni mit gondolok, mert senkit nem lehet meggyőzni senkivel kapcsolatban.
2011. febr. 2. 03:17
03:17-es, most akkor ki is menne vissza szerinted?
2011. febr. 2. 08:56
Oliver menne vissza. Egyertelmü!
2011. febr. 2. 10:57
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:17!Igazad van,én ios így gondolom.:D
2011. febr. 2. 14:31
@ 8:56
Szerintem Béci menne vissza, mert nagy női rajongótábora van, Olivért sokan nem szeretik a csínytevései, meg a taktikázása miatt. De én Olivérnek szurkolok. Bocs, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam éjjel, csak már álmos voltam. :D
2011. febr. 2. 16:15
19/20 A kérdező kommentje:
3:17 ennyiii
én lányvagyok én a bélára egy forintot nem költenék:D:D::D
sokal jobb az olivér:P tuti nyer.
Érdekes kérdés. Olivér érdekesebb személy, amiből egyértelműen következik, hogy legalább annyian utálják, mint ahányan szeretik. Másrészt viszont nem hiszem, hogy csak azért Bécire nyomnának, mert OLit nem szeretik. Szóval Olivér menne vissza szerintem. De ez tényleg nehéz kérdés.
Tökre remélem, hogy tényleg OLi fog választani, és kihívja. Igaz, hogy ez egy végső párbajnak menne el, de épp ezért mocskosul felborítaná az erőviszonyokat. És én látni akarom, hogy akármelyik csapat mit reagál, ha kiesik a "vezére". Durva lenne.
2011. febr. 3. 01:54
Kapcsolódó kérdések: