Be lehet-e tiltani valahogy a "mónika sót"?
Utolsónak: Te aztán egy nagy barom lehetsz apukám! Mi az hogy árpádrongyos?? Hová lett ez a világ? És még csodálkozunk,hogy ilyen hülyék vannak az ország élén?? Te is közülük jöttél?? látszik..
túl nagy a liberalizmus.a kérdezőnek igaza van..be kéne az ilyen szart tiltani..és még van az a sok idióta akinek igénye van rá! mert ha nem lenne rá igény,nyilván nem lenne..
"Ha majd a jobbikos/fideszes néphülyítés (RémhírTV, EhhhhóTV, stb.) lesz műsoron, akkor is így fogsz tiltakozni vajon a "merénylet" ellen, vagy az már tetszeni fog neked?"
Ez meg mi? Miféle merénylet? Miféle néphülyítés? elmegyaráznád? köszi
Kedves "Ne nézd, ha nem tetszik, kicsi árpádrongyos kiskamasz!" kommentet író!
Látszik mennyi eszed van, ugyanis ha vetted volna a fáradtságot, elolvasod, hogy mit írtam, és van annyi eszed is, hogy felfogd, akkor leszűrhetted volna, hogy nem néztem, hanem a bemutatóját láttam, amiben volt az említett incidens. A "kiskamaszságomhoz" meg annyit, hogy túl vagyok a második X-emen, és ellentétben veled, kedves hozzászóló, MAGYAR vagyok. Ezért az "árpádrongyos" kijelentésedért meg megérdemelnél jópár pofont...
Kedves kérdező: 1. nem csak "a zsidók erőltetik ezt a nagy liberalizmust" 2. a cionizmus nem egyenlő a zsidóság általában elfogadott nézőpontjával, sőt, sokan ellenzik is.
Mindezeket biztosan Te is tudod, hiszen akinek ilyen biztos véleménye van a világról, annak van igénye a dolgoknak utánanézni, és biztosra menni.
A videóról: hogy mit csinálnék? Elmagyaráznám a gyerekemnek, hogy vannak olyan bácsik, akik más bácsikba szerelmesek, és olyan nénik, akik meg más nénikbe. Miért, mégis mit kellene csinálnom? Hallgatni, és/vagy a tévét leköpdösni előtte? Talán ha nem beszélsz a gyerek előtt ezekről, azzal minden megoldódik? Nem "sérül" agyerek lelke, mert valami telejsen természetes dolog látványától megfosztod?
Hogy milyen következményei lennének? "Csupán" az, hogy a gyerek megértő lenne a tőle különböző emberekkel szemben, és nem volna olyan gyűlölködő, mint Te. Ugye milyen borzasztó még belegondolni is?
(valaki, aki egyébként mélységesen elítéli az éppen a másságot és etnikumokat lejárató Mónika-show-t)
"Mi az hogy árpádrongyos??"
Az árpádrongy olyan kis magyarkodó kisfaszok kedvenc fétise, akik össze-vissza hőbörögnek.
"be kéne az ilyen szart tiltani"
Még szerencse, hogy nem a hozzád hasonló nyilasok véleménye a döntő. Egyfolytában gyilkolni, meg tiltani akartok. Ez nálatok valami beteges dolog lehet. Nem kéne erről lassan már leszokni?
"és még van az a sok idióta akinek igénye van rá! mert ha nem lenne rá igény,nyilván nem lenne"
Ez a demokrácia. Neked arra van igényed, hogy WaSS Albínó háborús bűnös szobra előtt maszturbálj, más meg Mónika előtt csinálja ugyanezt. Szerint a Mónika a kisebbik rossz...
"Ezért az "árpádrongyos" kijelentésedért meg megérdemelnél jópár pofont..."
Nézd meg a naptárat, kedvenc Szálasid már megdöglött több, mint 60 éve. Elmúltak azok az idők, amikor ti döntöttétek el, hogy kinek kell pofont adni.
"a cionizmus nem egyenlő a zsidóság általában elfogadott nézőpontjával, sőt, sokan ellenzik is"
Enek semmi köze a témához, de NEM igaz. A zsidók többsége cionista. Mi ebben a gond?
Nem biztos, hogy a témához kapcsolódik, de leírom.
Édesanyámat felhívták, hogy még szeptemberben volt egy felhívás, hogy "Régi jó szomszéd, barát, ismerős katonatárs" akivel szeretne találkozni, írjon nekik. Ez "indokból" felhívták, aztmondták ebből a felhívásból valaki vele szeretne találkozni. Megkérdeztük ki az, nem mondták el. Próbáltunk puhatolozni. Volt anyós? Esetleg bátyám? Nem-nem, nem, régi barát. Ez volt a válasz. Három nappal későbbre felrendeltek minket Pestre, felvételre. Ott derült ki, hogy csak a bátyám volt.
Azt mondták, húsvét körül fogják leadni, és majd telefonálnak mikor. Egy hétre rá, az ismerősök szóltak, hogy tényleg benne lesztek a Mónika showba?
Nna ennyit a Mónika "sóról".
11:18-as!
Dehogy magyarázom!
Nem fizetnek sem ápolásért, sem azért, hogy tanítsam a népet. Majd ha tanár leszek, vagy szakápoló, akkor foglalkozok a szövegértési nehézségeddel, avagy a lelki problémáddal. Addig meg boldogulj, ahogy tudsz. Engem nem zavar, ha tök egyértelmű dolgokat nem értesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!