Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Be lehet-e tiltani valahogy a...

Be lehet-e tiltani valahogy a "mónika sót"?

Figyelt kérdés
El lehetne-e érni, valamilyen törvényi kereteken belül, hogy betiltsák azt a népbutíó cionista mocskot, aminek a bemutatójában férfiak smárolnak, és fogatlan cigányasszonyok köpködnek? Vagy rá lehetne-e ébreszteni az embereket, hogy ez merénylet az intelligencia, és a józan ész ellen?
2009. febr. 7. 12:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bárki is tudna annyit fizetni, amennyit a Mónika show miatt fizetnek. Ha nem tetszik, ne nézd. Én szeretek röhögni ezeken az embereket, mert attól, hogy egy egész ország nevet rajtuk, nem oldódik meg a problémájuk.
2009. febr. 7. 13:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor szűnik meg, ha nem lesz elég jó a nézettség.minden a nézőktől függ....én régebben néztem már akkor is röhögőgörcsöt kaptam tőle...de ahogy az előző válaszoló írta,legalább jót szórakoztam.de mostmár hónapok óta nem nézem,mert nem tudnék rajta nevetni egy jóízűt..1x úgyis véget ér..addig meg ne nézd és kész.
2009. febr. 7. 13:13
 3/22 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes módon a Mónika Show-t nem tudod helyesen leírni, de a cionistázás az megy. Valószínüleg Nálad hatott a NÉPBUTIÁS (idézet Tőled).
2009. febr. 7. 13:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem direkt írta úgy ahogy.szarkazmus,cinizmus....2.voltam
2009. febr. 7. 13:38
 5/22 anonim válasza:
87%

Annyi a titka, hogy nem kell nézni.

Miért akarnád betiltani? Azért mert nem egyezik a felfogásoddal, és ebben is a zsidó világösszeesküvést véled felfedezni? (Lehet, érdemes lenne elgondolkodnod az üldözési mánia fogalmán... :) )

Pedig ez egyszerű következménye csak az emberek elhülyülésének. Mert csak az nézi, aki tényleg olyan szinten is van (kivéve azokat, akik kabarénak veszik, és azért nézik :) ).

Ha majd a jobbikos/fideszes néphülyítés (RémhírTV, EhhhhóTV, stb.) lesz műsoron, akkor is így fogsz tiltakozni vajon a "merénylet" ellen, vagy az már tetszeni fog neked? :)))

2009. febr. 7. 13:42
 6/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem néztem, egyszerűen a bemutatóját láttam, ahol 2 ferdehajlamú smárolt, mindezt este főműsoridőben. Igen, direkt írtam úgy, hogy só, meg kis m-betűvel, és mivel a zsidók erőltetik ezt a nagy liberalizmust, innen jött a cionista jelző.
2009. febr. 7. 13:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Bónusz kérdés azokhoz, akik lehurrogtak: Ha a kisfiad/kislányod ülne a tv előtt, és látná ezt [link] a bemutatót, majd megkérdezné tőled, hogy anya/apa az a két fiú miért csókolózik? Akkor azt hogy magyaráznád el nekik? És milyen következményei lennének? Hmm?
2009. febr. 7. 13:54
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Ameddig csomó ember ezen csámcsog, addig nem lesz betiltva. Ha ennyire nem tetszik, akkor miért sajnos nem nézted? Egyébként kevered a dolgokat: egy hithű zsidó soha nem cionista, mert egyik kizárja a másikat. Ha a gyerekem feltenné ezt a kérdést, akkor válaszolnék neki az ő szintjén. Tudod: felvilágosítás, XXI század, miegymás. Következményei? Talán nem a sötét középkorban nőne fel. Baj?
2009. febr. 7. 15:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem a cigányokkal meg a műsorral van bajod, hanem, hogy volt egy rész amiben melegek voltak. félre értés ne essék, nem nézem, nem is érdekel, de most bújtatottan ilyen meleg gyűlölő kérdést tett fel a kérdező. fel hagy háborodva mert csókolózott két fiú, este hatkor a tv-be, be ne szarjunk, inkább nézed ahogy fogatlan cigány "dikkmá"-k köpködik és verik egymást?
2009. febr. 8. 09:40
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Ne nézd, ha nem tetszik, kicsi árpádrongyos kiskamasz!
2009. febr. 10. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!