Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4 Béci-Gigi, mért kell le...

VV4 Béci-Gigi, mért kell le cigányozni, és szitkozódni?

Figyelt kérdés

Nem értelek titeket, mért kell cigányozni? Egy akármilyen idegen, roma származású emberről véleményt tudtok úgy alkotni hogy nem is ismeritek, csak hallottatok róla egy két infót a kuruc-on meg az összes szenny oldalon? :( Attól hogy még roma az az ember, nem rosszabb a magyarnál! Vannak kivételek persze, de ugyanúgy megtalálhatok a rendőrségen, börtönökben, utcán, magyar származású bűnözök is!

Akik lopják a pénzt az országtol a parlamentben, nem CIGÁNYOK, hanem magyarok.. (de nem politizálok)

Ez csak egy sztereotípia a romákra nézve, aki nem tudná annak most elmondom, hogy nem egy fajta roma ember van, vagyis vannak a: MUZSIKUS romák, akik igazi cigány nép zenét játszanak,( velük nem találkozol, a börtönökben) vannak a RUMUNGRÓK (ami magyarra forditva, magyar-cigány, ők nem tartják a roma szokásokat, magyarul beszélnek, és nem láccik rajtuk h romák, bőrszinben sem,!!!!) ÉS VANNAK AZOK A CIGÁNYOK AKIKET TI (tisztelet kivétel) UTÁLTOK, ŐK AZ OLÁH CIGÁNYOK, akik magyarul alig tudnak,(PL: GYŐZIKE, BEASSZONY, SOROLHATNÁM..-.-) hebegnek habognak, lopnak csalnak, utcán strihelnek, stb... Őket ugy tudjátok felismerni hogy nagyon világos bőrük van, vagy nagyon sőtét, a lányoknak hátra fogott haj, és hosszu szoknya, és árulnak mindenféle gagyi dolgot!

Szoval h mindenki megértse 3 féle roma csoport van, ezek közöl ti akiket gyűlöltök mert "bűnöznek" azok az OLÁH CIGÁNYOK! nem összekeverni és jol gondoljátok meg mit mondtok a másikra, nem akarok itt senkit kiosztogatni, de sok magyar ember ezt nem tudja, és csak egy kalap alá veszi a romákat! :S

Nektek se esne jól, ha kilennétek közösitve abbol az országbol ahol éltek, és nem tudtok máshova menni, mien érzés lenne, ha mész az utcán, és rádkiabálják az utca másik oldalárol h BÜDÖS CIGÁNY! ? vagy ha elvagytok tévedve a városban akkor ha megakarsz vkit kérdezni hogy mi hol találhato, akkor senki nem áll veled szóba.. elforditják az emberek a fejüket.. pedig TE nem tettél semmi rosszat, lehet h más roma ember igen, de TE nem, és nem tudsz mit tenni, mert be vagy sztereotipizálva...

Kérlek ha irtok is komit, akkor az intelligens modón, azt hiszem én sem voltam bunko, akkor ti sem :) Köszönöm elöre is!

2011. jan. 31. 00:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hogyhogy melyik adásban? Hát a Való Világban. Azt se tudod hol vannak akkor minek írsz ide?
2011. febr. 16. 10:15
 32/34 anonim ***** válasza:
En Becinek drukkolok,nem erdekel hogy cigany vagy hogy mit csinalt regen de az apja ott volt a parbajon ,olyan fekete volt mint Akon.
2011. febr. 16. 15:41
 33/34 anonim válasza:
hat en nemertem a kerdezonek teljesen igaza volt ebben,ismerunk egy par ciganyt akik lopnak meg ilyesmik es mar rogton levonjuk a kovetkeztetest,hogy a tobbi cigany is olyan,hat nem en igenis ismerek lopos fajtak de rendest is akik tan meg a magyaroknal is tisztabbak es rendesebbek na meg nem hazudnak es rendelkeznek rossz multtal(na es hogy ne mondhassak egyesek nem vagyok cigany en is magyar vagyok),amugy nekunk se esik jol ha egy fajtank bortontoltelek es mi nem de rank is azt mondjak, ja es lehet hogy gigi es beci cigany es lehet hogy bunos multuk van de nekunk ahhoz semmi kozunk es lehet hogy a kerdezo rosszul irta a ciganyfajtakat de akkor se kell kioktatas kozben veszekedni vele,amugy ha o is cigany attol lehet hogy egyetemista na es ez sem lehetetlen es en elhiszem neki,mert az is lehet hogy igaz es aki nem hiszi el neki az csak irigykedik ra,ennyi..... nameg hogy ne legyen az hogy en ilyen szent vagyok en is vanamikor lenezem a ciganyokat de a lopos,bortontoltelek vagy a gyilkosokat akik nem torodnek a csaladjukkal es megis fennhordjak az orrukat(persze ez az ugyanilyen magyarokra vagy mas nemzetisegu emberekre is ervenyes)ugyhogy en sem vagyok szent de azert figyelembe veszem azt is hogy mit csinalt az ember es nem nezem a nemzetiseget es ez jobba tesz egyeseknel akik fajgyulolok
2011. márc. 8. 14:43
 34/34 anonim ***** válasza:
Az összes cigány hülye tapasztalat.Volt olyan cigány ismerősöm aki nem tudta mennyi 5x5.
2014. febr. 17. 23:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!