VV4 Béci-Gigi, mért kell le cigányozni, és szitkozódni?
Nem értelek titeket, mért kell cigányozni? Egy akármilyen idegen, roma származású emberről véleményt tudtok úgy alkotni hogy nem is ismeritek, csak hallottatok róla egy két infót a kuruc-on meg az összes szenny oldalon? :( Attól hogy még roma az az ember, nem rosszabb a magyarnál! Vannak kivételek persze, de ugyanúgy megtalálhatok a rendőrségen, börtönökben, utcán, magyar származású bűnözök is!
Akik lopják a pénzt az országtol a parlamentben, nem CIGÁNYOK, hanem magyarok.. (de nem politizálok)
Ez csak egy sztereotípia a romákra nézve, aki nem tudná annak most elmondom, hogy nem egy fajta roma ember van, vagyis vannak a: MUZSIKUS romák, akik igazi cigány nép zenét játszanak,( velük nem találkozol, a börtönökben) vannak a RUMUNGRÓK (ami magyarra forditva, magyar-cigány, ők nem tartják a roma szokásokat, magyarul beszélnek, és nem láccik rajtuk h romák, bőrszinben sem,!!!!) ÉS VANNAK AZOK A CIGÁNYOK AKIKET TI (tisztelet kivétel) UTÁLTOK, ŐK AZ OLÁH CIGÁNYOK, akik magyarul alig tudnak,(PL: GYŐZIKE, BEASSZONY, SOROLHATNÁM..-.-) hebegnek habognak, lopnak csalnak, utcán strihelnek, stb... Őket ugy tudjátok felismerni hogy nagyon világos bőrük van, vagy nagyon sőtét, a lányoknak hátra fogott haj, és hosszu szoknya, és árulnak mindenféle gagyi dolgot!
Szoval h mindenki megértse 3 féle roma csoport van, ezek közöl ti akiket gyűlöltök mert "bűnöznek" azok az OLÁH CIGÁNYOK! nem összekeverni és jol gondoljátok meg mit mondtok a másikra, nem akarok itt senkit kiosztogatni, de sok magyar ember ezt nem tudja, és csak egy kalap alá veszi a romákat! :S
Nektek se esne jól, ha kilennétek közösitve abbol az országbol ahol éltek, és nem tudtok máshova menni, mien érzés lenne, ha mész az utcán, és rádkiabálják az utca másik oldalárol h BÜDÖS CIGÁNY! ? vagy ha elvagytok tévedve a városban akkor ha megakarsz vkit kérdezni hogy mi hol találhato, akkor senki nem áll veled szóba.. elforditják az emberek a fejüket.. pedig TE nem tettél semmi rosszat, lehet h más roma ember igen, de TE nem, és nem tudsz mit tenni, mert be vagy sztereotipizálva...
Kérlek ha irtok is komit, akkor az intelligens modón, azt hiszem én sem voltam bunko, akkor ti sem :) Köszönöm elöre is!
Már megbocsáss,de nem a te kérdésedre offoltam,úgyhogy ...
A másik meg,hogy válaszoltam feljebb.
Nekem mindegy melyik fajtába tartozik a 3 közül, ugyan az mindegyik! Naplopó, semmire kellő! Én nemtudom máshol hogy van de itt nálunk, ha fel van ajánlva nekik egy munka az rá a válasz hogy a segélyt könnyebb kikérni minden hónapba! Ja igen, és azt a segélyt honnan fizetik? ja igen, a mi, dolgozó emberek adójából! Tehát én azért dolgozzak hogy ezek otthon pocoljanak egész nap és csak gyártsák a gyereket akiket arra nevelnek hogy olyanok legyenek mint ők! Miért fordulnak el tőlük az utcán? Mert ezt minden ember tudja akinek csak egy pici agya van, vagy már dolgozik és tudja h az állam miért adóztatja meg azt a pénzt amiért ő egy hónapig szenved, van aki napi 12 órát vagy még többet is! Meg büdösek, koszosak, igénytelenek... arról nem is beszélve hogy hiába vagy normális velük, megköszönni nem tudják, sőt ha mégegyszer találkozol velük akár le is anyáznak csak mert éppen olyan kedvük van! Ja és még a kedvenc történetem: 1 hónappal ezelőtt 3 retkes cigány úgy kirabolt minket hogy még az utolsó szappanos dobozt is elvitték a lakásból!
Ja és most a discobaleset után, egy kedves fajtárs mit írt ki az egyik közösségi portálon? idézem: " 3 magyar megdöglött az éjjel, annyi baj legyen legalább kevsebb van belőlük"
Ezek után szeressem őket? Na irány haza india mindegyiknek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!