Ki emlékszik még a Játék határok nélkül című műsorra?
Én a focinál és az olimpiánál is jobban szerettem ezt a műsort, mert igazi játék hangulata volt a dolognak, igazi verseny szellem uralkodott benne, amit sem a Magyar futballra sem a drogosügyekkel teli olimpiára nem tudnék rámondani.
Emlékszem rá, még én is kicsi voltam, amikor ment, de nagyon szerettem, mindig megnéztem a szüleimmel.
21/N
Áhh imádtam.:)
Mostanában szoktam újranézni a régieket, olyan feelinget ad...nagyon jó, kár, hogy már nincs.
Imádtuk, esténként az egész család nézte, és egyik kedvenc szórakozásunk is volt tesómmal játék határok nélkült játszani, emlékszem a zenéjére, és amikor a francia bíró azt mondja:Attention! kérdeztem kint a franciákat is, és ők is nagyon szerették a játékot!
Legyen újra!
Egyébként jók voltak a sztorik amik a játékokhoz tartoztak, mesék, mondák, szokások, sokat lehetett belőle tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!