Mi az, hogy vv Laci agresszív?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tünik,h az Alek fanoknak hírtelen ez a véleményük,miután a kihívásnál Alek ezt mondta!épp olyan,mint Gigire ráragasztotta a színésznő jelzőt,és akkor hírtelen sokaknak színésznő lett!tisztában kéne lenni vele,h mit jelent,h vki agresszív!2011. jan. 23. 21:53
31/39 A kérdező kommentje:
Hú!Látom ideges vagy:)!Igen,hazaértem.Komolyan nem értem,hogy miért nem fogod fel,hogy nem védek én senkit,nem vagyok se ellenük,se mellettük.A véleményemet,észrevételemet írtam le.Olyan jókat nevetünk rajtad,hogy még mindíg a helyesírás dolgon lovagolsz!Igaz már én is:)Látszik,hogy te nem csúnyán nyílvánítod ki a véleményed,hanem tudálékosan.Ami nem baj,csak ne lennél cinikus!Képzelem te vagy az agy az IRODÁDBAN!Tiszta vicc:)!Biztos egy olyan ember vagy,aki kicsi,gyenge,akár csúnya is,az ellenkező nemnél nem sok sikerrel jár,és ezzel a cinikus,tudálékos módszerrel akarsz a középpontban lenni!!!Köszi,a korrepet,jót nevetünk!Más:mégeszer leszögezem,szerintem nem agresszív(számomra mást jelent),akinek meg az,hát szíve joga!Tiszteletben tartom,és épp ezért nem hordtam le senkit,csakazért,mert ő mást írt.Nekem nincs kedvencem,hisz személyesen nem ismerem őket,csak arra tudok hagyatkozni,amit látok.Ami édeskevés.Épp ezekmiatt nem oltok le senkit,mert mindenkinek máshogy jön le egy adott szituáció!
2011. jan. 24. 21:47
32/39 anonim válasza:
Cinikus is vagyok, meg kicsit perrrrrverrz is :P
Élveztem a társalgást. Üdv, szép estét, és percig se hidd, hogy idegeskedtem miattad :)
33/39 A kérdező kommentje:
Tudtam én,hogy perverz vagy,te nagy helyesírási guru:)Sajnálom,hogy azt írod,hogy nem idegeskedtél,pedig tudom,hogy igen:)Nekem is jó volt veled"társalogni".Szép estét neked is!Ha még lesz észrevételed,majd írj:)!!!
2011. jan. 24. 22:28
34/39 anonim válasza:
Oksa, de most tanulnom kell, méghozzá rengeteget. Nem érek rád :). Ha lesz nekem való szaftos téma, akkor legyél szíves ide biggyeszteni egy bejegyzést, a rendszer pedig jelez nekem!
DánkeSör
35/39 A kérdező kommentje:
Oké,te Irodista:)!Majd értesítelek!Az a gond,hogy álltalában mobilról nyomom,tehát nem tudok belinkelni,de majd megoldom.A kezdeti nehézségek ellenére megkedveltelek te perverz állat:)!
2011. jan. 24. 22:56
36/39 anonim válasza:
.....ellenállhatatlan vagyok tudom :P
még mindig tanulok, hogy még okosabb legyek, és csodálatosságom, illetve géniuszom beragyogja az egedet :D:D:D
37/39 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!!!Jó tanulást prof.:)!
2011. jan. 25. 00:04
38/39 D Pal válasza:
hat igen a Ferfiak sajnos kihalo felben vannak!! egyre keveseben vagyunk de azert orommel hirdetem hogy a csajaitok meg az anyucikatok pont emiatt dugnak felre sportolokkal.. is!! ti meg csak nyomuljatok Alkesszal az elen kis okoska baranykak :))))
39/39 D Pal válasza:
ja es azt se feledjuk hogy, Dr.Laszlo! es amugy javaresze az orvosoknak sportolo!!! nem pedig alkohol es nikotin fuggok! aki sokat iszik es meg sokat is dohanyzik az meg a farkaval sem jeleskedhet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!