Mi az, hogy vv Laci agresszív?
Laci tényleg agresszív, és nem Alekosz miatt, de még az a jó, hogy tud uralkodni rajta. Nekem is akkor tűnt ez fel először, mikor Alekosz fellökte. Teljesen véletlen volt, és nem voltak akkor már annyira idegenek egymásnak, együtt éltek a nap 24 órájában, ráadásul teljesen tisztában volt a szituációval, hogy csak egy szerencsétlen véletlen, ennek ellenére lerítt a fortyongó fejéről, hogyha nem járna szankciókkal, akkora maflást lekeverne Alekosznak, hogy egy ideig feküdt volna. Egy normális, nem agresszív ember ezen nem háborodott volna fel, még ha nem is nevet rajta, de nem is akad ki miatta. És akkor erre jön még a többi. A tegnapi kihívás utáni megnyilvánulása, meg igazából ő mondta saját magáról, hogy agresszív. Úgyhogy az és kész. Törődj bele.
Egyébként Gigivel kapcsolatban is igaza van szerintem, Alekosz véleményétől függetlenül.
Ez a fellökés melyik nap volt pontosan? Meg szeretném még egyszer nézni!
Szerintem is fojtott agresszióról beszélhetünk Laci esetében, Látszik a szemén az őrület!
Kedves kérdező!
Az utolsó előtti mondatod a nagy monológban, teljesen érthetetlen a tagolások miatt!
Képtelen vagy normálisan írni!
A mondatokat nagybetűvel kezdjük, és a végén a pont, vagy felkiáltó jel, vagy bármi más után, szóköz jön!
Vesszőket sem sikerül tenned a mondatokba.
További szemet szúró hibák, a teljesség igénye nélkül:
kinnt helyett (továbbiakban kötőjel) kinn
utakt - utalt
mindíg - mindig
türné - tűrné
belekéne - bele kéne
Bocsáss meg, hogy vettem a fáradtságot és kijavítottalak, de muszáj volt!
Te annyira felháborodtál, hogy megvédték itt jó páran Alekoszt, én meg annyira felháborodtam, hogy még helyesen sem tudsz írni.
Nyilván azért használsz rövidítéseket is, mert olyan fontos a mondandód, ha nem tudnád gyorsan leírni, elfelejtenéd. Vagy mi az oka, hogy nem tisztelsz meg minket szép magyar beszéddel?
Ha ezen bejegyzés után dühös leszel, azt nagyon sajnálom, de legalább el fogod tudni különíteni a haragot, dühöt, fojtott agressziót.
Üdv,szép napot!
Kérdező, nem tudom miért nem látod be, hogy talán neked nincs igazad, persze ok te így látod, mindenki más agresszívnak találja Lacit.
A fellökéses dologra visszatérve. Igen képzeld el, értelmes ember nem kezd el idegbetegeskedni, ha egy vadidegen VÉLETLENÜL fellöki.
Pl mész az utcán valaki fellök véletlenül, akkor elkezded ütni??? Ha igen akkor meg van rólad a véleményem, hogy milyen ember lehetsz, ne haragudj.
És belegondolok, hogy mi lenne ha velem lenne ez, és inkább élek egy kicsit idegesítő emberrel, (bár számomra Alekosz pl nem az), mint egy olyannal, aki bármelyik pillanatban a falba építene.
07:33
Senki nem beszélt veled agresszív stílusban. (Bár az ostoba értetlenkedésed miatt érthető lenne.) Tényleg te nem tudod, hogy mit jelent ez a kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!