Melyik klikk a szimpatikusabb? (Oli/Béci) (BŐVEBBEN LENT) Ja és anti vv-sek off, nem nekik tettem fel a kérdést.
VV4 :DDD A villa 2 felé ''bomlott''. (klikkesedésre gondolok)
Oli, Szandika, Alek, Éva, (Gombi)
Béci, Laci, Zsófi, Anikó, Gigi, Jerzy
Most nem megyek bele hogy mért, aki nem tudja az nézzen utána.
Én ezt értem... még is ők azok akik leginkább azt hangoztatják, hogy mekkora barátok, ennek ellenére elég sokszor hátba támadták már egymást! Ez nem barátság, ez egy érdek társaság, akik majd lehet hogy barátok lesznek, ha nem lesz tét, de jelenleg abszolút látszik hogy csak azért tartanak össze, mert külön külön semmit nem érnének!
Ha abból indulunk ki hogy ez egy játék, és miért ne taktikázhatnának az emberek, akkor téged miért bánt az, hogy a hatos összeállt, a többiek ellen? Taktika... teszem hozzá szerintem abszolút korrekt taktika... náluk is lesznek baromi nagy viták, ahogy a másik oldalon is, tök lényegtelen ki miért mikor hogy állt össze kivel. Az is lehet hogy két napig nem fog tartani ez a nagy "szövetség", nem is ez a lényeg! A lényeg az hogy gusztustalan az a játék, amit mondjuk Olivér játszott a mai összefoglaló alapján, szánalmas, gyomorforgató, undorító dolog volt ez részéről, és én is ugyanúgy nekik estem volna, ahogy a többiek, mert legalább annyira emberszámba vehetnék a többieket, hogy nem játszadoznak velük... utána még ők vannak kiakadva, hogy mennyire aljas a hatos, Évike hiszti rohamot kap, hát megérdemelte. Egyiket sem tartom érdemesnek arra hogy ezt a játékot megnyerje (egyik bagázsból sem), de az biztos hogy közülük akad egy-kettő akit én már rég megfejeltem volna! :)
Engem is idegesítene, ha egy gyufaszálat nem képesek odébb rakni, amíg én és mindenki más megfőz helyettük, kitakarít helyettük... ugyanúgy ki lennék akadva... Így a MAI alapján én abszolút a 6-os mellett állok...
Én meg röhögök rajtuk!
Addig csoportosulnak, míg Gombi megnyeri a játékot! :D:D:D
Amúgy akit utálok: Anikó, Zsófika, Laci, Gigi, Béci.
Tehát nincs sok választásom, a 4-es fogatot hajtom :)
"...Ha abból indulunk ki hogy ez egy játék, és miért ne taktikázhatnának az emberek, akkor téged miért bánt az, hogy a hatos összeállt, a többiek ellen? Taktika... teszem hozzá szerintem abszolút korrekt taktika..."
Engem nem az bánt hogy össze álltak csak az hogy nem tudom emlékszel e hogy a Laci(de még a Béci is) folyton azt hangoztatta hogy húúúú de elege van már a csoportosulástól meg az hogy félre hívogatnak embereket és úgy beszélnek ahhoz képest tökéletesen azt csinálják sőt még rá dobtak azzal hogy "MEG TILTOTTÁK" hogy amikor ők beszélnek akkor nem mehetnek oda a többiek.. én ezt tartom nagyon g*ci dolognak.. attól függetlenül hogy most össze álltak taktikából tegyék nekem tök mind1
Minden esetre remélem Alekosz kint hagyja Zsófit, a többi 5-öt meg szétalázzák azt cső. De a fő cél az a nyomorék Zsófi mert már az idegeimre megy az hogy eddig semmit nem csinált. Most meg vissza él az uralkodói sz*rral és rajoskodik ott.
De persze ez csak egy vélemény nem kell hogy egyezzen a véleményünk, én elfogadom a tiédet.
Kérdező! Egyet értek, de nem csak Zsófika az idegesítő, hanem Laci is. Azt hiszi magáról, hogy hú de nagyon erős, közben pedig egyáltalán nem.
És tényleg agresszív, mit akar tőlük kint? Talán megveri őket?! Nem normális az az ember. Remélem ő megy ki Zsófi után.
Utolsó:
Amit mondtál most az teljesen igaz.
Bejött Laci tök jó fejnek GONDOLTAM és tessék most itt veri magát hogy annyira erős :DDD Azért én is megkérdezném tőle hogy mit fog csinálni kint?
Naaa 6-os fogatból 5-ös fogat :DDDDDDDD
Jerzy full jól tette, és amit mondott az tényleg kib*szottul igaz volt.Nem nagyon kedveltem de a szemembe most sokat "nőtt"
23.47 vagyok. Én értem, hogy mit mondasz, és el is fogadom a véleményedet, viszont mivel Oliék így játszottak, akkor ők miért ne játszhatnának így? Ezt ők is elmondták. Abban is igazad volt, hogy az kicsit erősen hat kimondva, hogy nem mehetnek be ha "gyűlést" tartanak, de ha belegondolsz a 4-es ugyanezt csinálja kimondatlanul. Ugyanúgy elküldenek mindenkit, hogy mi most kettesben, hármasban, akárhányasban akarnak beszélgetni!
Zsófis résszel egyetértek, hisztis p*csa húzzon haza, nem oda való! Viszont Olit és Évát sem birom, ennyi... :S A többiekkel igazán semmi bajom... Egyébként Laci szerintem abszolút nem verekedésre gondolt azzal a mondatával, amit feljebb említettek. Ami nagyon zavart hogy azt a részt iszonyat megvágták, így lényegében nem is értettem miről beszél, de a klikkesedésről volt szó, és gondolom kint is arra gondolt, hogy ez lesz. Nem hinném hogy agresszív lenne... ha az lenne szétverte volna Alekoszt, amikor felborította a székkel! Nekem ő szimpatikus. Olykor fura, de azért többnyire ugyanúgy látja a dolgokat (már amennyit látok belőle), ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!