Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik klikk a szimpatikusabb?...

Soulpower kérdése:

Melyik klikk a szimpatikusabb? (Oli/Béci) (BŐVEBBEN LENT) Ja és anti vv-sek off, nem nekik tettem fel a kérdést.

Figyelt kérdés

VV4 :DDD A villa 2 felé ''bomlott''. (klikkesedésre gondolok)

Oli, Szandika, Alek, Éva, (Gombi)

Béci, Laci, Zsófi, Anikó, Gigi, Jerzy

Most nem megyek bele hogy mért, aki nem tudja az nézzen utána.

2011. jan. 23. 20:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
4es csapat szimpatikusabb, emrt ők nem taktikából alakultak, hanem tényleg jóba vannak... bezzeg az a gyászos 6os meg csak azért h kicsinálják a 4est... esélytelen, Anikóba csalódtam :/
2011. jan. 23. 20:33
 2/20 anonim ***** válasza:
a 4-es,ők jobban adják magukat,a 6-os meg nagy szánalom zsófikával és anikókával az élen
2011. jan. 23. 20:36
 3/20 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom kül. :DD

a 6os fogat folyton rinyált hogy már húú ők 4 en taktikáznak meg ez az(amivel baj nincs, sőt ***va jól csinálják) és most ők is ezt(próbálják) csinálni ad-DA:_ASDASD már ez ki****** nálam a biztosítékot. De azért még az megkérdezném tőlük hogy eddig hol a ****ába voltak?? Mert hogy ''eltakarítani'' nem fogják magukat a döntőig az biztos :d

2011. jan. 23. 20:47
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Én nem szeretem a 4-es 3 tagját, úgyhogy a 6-os csapat a nyerő nálam! Ha taktika ha nem ez a játék erről szól a végén csak 1 maradhat!
2011. jan. 23. 20:49
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
A 6-os csapat a nyerőőőő
2011. jan. 23. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

Olivér Éva Alek Suzandika!

ŐK NEM A MÁSIKAK ELLEN ALAKULTAK, HANEM MERT BÍRJÁK EGYMÁST!!! a 6-os egy nagy sz.ar, csak azért fogtak össze, hogy kicsinálják a 4est. Undorító bagás, igaza van Olivérnek megmutatkozott a valódi pofájuk.

Amúgy én nem szerettem a 4est, de most ez a 6os fogat megszerette velem őket, szóval úgy kell nekik.

2011. jan. 23. 21:11
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Én mostanában nem bírom a 4-est. Iszonyatosan elfogultak egymással szemben, és azt hiszik ők az atyaúristenek. Jól képenkéne nyomni az összeset, szálljanak le a földre kicsit. A többiek is emberek, nem bábuk, akikbe bele lehet rúgni, odább lehet őket taszítani amint valami nem tetszik. A másik 6 ember, akár együtt, akár külön igen is álljon ki magáért... egyik nap az egyik klikk keveri a sz*rt másik nap a másik, teljesen mindegy! Zsófika tűnjön el, a négyest csapja valaki pofán, és akkor egész tűrhető népség lesz!
2011. jan. 23. 21:37
 8/20 anonim ***** válasza:
Ugye nem hiszitek el, hogy a 4-ek pusztán barátságból vannak együtt?! Vagy nem ugyanazt a VV-t nézzük?
2011. jan. 23. 21:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok... de... vegyük példának Alekosz párbaját, amikor is mindenki a saját érdekeit nézve ajánlgat, ők tudnak leginkább egymás torkának ugrani... egyszerűen csak tudják hogy egymás nélkül semmire nem fogják vinni, össze kell fogniuk hogy valahova eljussanak...
2011. jan. 23. 22:11
 10/20 A kérdező kommentje:

Utolsónak...

Itt ilyen szempontból lehet hogy nem mutatkozik meg a barátságuk, kint jobban.. de ennyire ne mennyünk előre

Szóval itt nem 5 nem 4 nem 3 ember fog nyerni hanem csak EGY.És hogy a p*csába ne a saját érdekeit néznék, meg akarják nyerni. Attól mert a saját érdekeiket nézik, attól még össze tarthatnak mint csapat és barát és össze is tartanak. Meg amúgy is nem azért mentek be hogy puszi pajtások legyenek mindenki mindenkivel.. de ők ahogy az előttem szólók is mondták nem azért lettek barátok mert a többieket akarták b*sztatni, ellenben a 6os fogat meg épp ellenkezőleg :DD ja és Éva jól megfogalmazta a dolgot: Csak azt lehet igazán bántani, akit szeretünk.

2011. jan. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!