VV4, te kivel vagy? -lent-
A 4-es vagy a 6-os csapattal?:D
bukó válaszokat ne.
20:22 & 20:23
Nem is mondtam, hogy meg fogja nyerni, én is úgy gondolom, mint ti, de eljuthat a döntőig.
Kérdezem mindenkitől, akiknek a 6os a szimpi a 4es meg nem, mondván hogy a 4es szarkavaró. mire föl?? ők 4en jóban vannak. NEM A MÁSIKAK ELLEN ALAKULTAK.
a 6os a 4es ellen alakult már ez egy unszimpi dolog, ráadásul Anikó drága olyanmértékben szarkavaró, hogy csak na. miért is??
emlékeztek még az állítólagos Alekosz jól meglökte sztorira?? Kavarta a kakit.
Most meg Szandikát és Évát uszítaná egymás ellen. Undorító kis csak, pedig eddig bírtam most már egy rajongót kilőhet..
Jerzy remélem kiszáll onnan, tényleg látszik rajta hogy csak Gigi miatt van ott szegény.
Gombi a király az 1 fős legénységével!!! :))
'Gombi a király az 1 fős legénységével!!! :))'
ezen behaltam.xD
de hogy ült már szegény a kanapén egyedül..
Én vagyok aki írta, hogy a 4-es szarkeverő!
Hogy miért gondolom így?
Először is az Olivér nem a nagy barátság miatt szövetkezett hanem mert taktikázik.Neki nem a barátság a fontos/kivéve Alekosszal/ hanem hogy ö legyen a nyerő. példának okárt amikor tegnap is a Évi szívta meg az ö nagy "tervét" Évivel végezteti mindig el a szar és alattomos sza.keveréseit.
Az Éva meg a másik aki be hódol Alekosznak, be hódol Olivérnek csak, hogy bent maradjon. Az egyéniség hogy valakit leférgeznek,elküldik a jó anyába és utána meg puszi pajtások lesznek, amikor Évi ki hangsúlyozta többször is, hogy ö ezt soha nem tudja megbocsátani.
Szandikával szemben, való színű eleve előítéleteim vannak, mert aki így elcsúnyítja magát az nem kerek+ nekem nem jön be az hogy csak trágár szó hagyja el azt a nagy száját. Az szimpatikus, azért egyéniség mert úgy beszél mint egy kocsis? Tényleg emberek ez a színvonal tettszik nektek? A másik nem nagyon bírom elviselni azokat az embereket akik kontroll nélkül piálnak. Alekosznak meg Évinek meg már igen csak el kéne egy kis elvonó kúra.
Anikó nem szart kevert, csak elmondta ami valóban van!
A Lacinak tényleg el borult az agya, ezt nem kellett volna.
Nekem ez a véleményem!
Én azt szeretném ha Alek esne ki, de Zsófika fog! :(
Mindenkinek további jó Tv nézést kívánok :)
Ja igen, megint én vagyok. Azt elfelejtettem mondani, hogy amikor Évi Alekosszal akarta Gigit kiküldeni, csak hogy neki jobb és könnyebb legyen. Ez az a nagy lelkitársság.
Had essen ki az akit állítólagosan a legjobban szeret a villába, csak hogy ne neki kelljen kivinni a Gigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!