Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólsz a pácsó-hoz? :D

Mit szólsz a pácsó-hoz? :D

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán pácsónak olvastam, mikor először találkoztam a szóval, sőt, a mai napig szándékosan pácsónak mondjuk a pác-sót.
2011. jan. 21. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit vártok egy primitív embertől?

Egyébként felbosszantott,ahogy a kis ratyi fikázta a kaját.Biztosan nem tudja,hány magyar ember örül még annak is,ha ilyen májkrém jut az asztalára.

2011. jan. 21. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
először nekem se esett le de mikor Stohl mondta hogy pác Só akkor elkapott a nevetés.
2011. jan. 21. 23:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem az is kiborított amikor fogták magukat és a állandóan teli töltött hűtőből kivettek pár piát, kólát meg más szánsavasat, felrázták és azzal locsolgatták egymást.
2011. jan. 21. 23:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kéne dolgozniuk érte,nem csinálnák,de ezek az életükben nem dolgoztak.
2011. jan. 22. 00:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is a show része, és ha belegondol az ember, azt kérhetnek, amit csak akarnak, akkor meg miért ne most csinálnák ezeket a hülyeségeket? Itt ingyen van... nekik! Csak nekünk nem. De ez meg már más kérdés.
2011. jan. 22. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor is undorító!

Fognámaz egész bgázst,betenném egy bérházba a nyóckerben,adnék nekik fejenként anyit,mint a minimálbér,ebből rendelhetnének,aztán éljenek.Ez valóságshow lenne.

2011. jan. 22. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó...sztem próbálkozz vmelyik tv csat.-nál,hátha megveszik az ötleted.Én nézném! :D

Asszem én 9 évesen jöttem rá,h "pác-só",és nem pácsó...de azóta is így hívom.Szép magyar anyanyelvünk... :D

2011. jan. 22. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen,Te 9 évesen már értetted,ezek meg felnőttek,legalábbis fizikailag.Agyilag még nem.
2011. jan. 22. 15:53
 10/10 anonim válasza:

A pác só-n vagy fél órát röhögtem:)))

Engem az is felháborított,hogy a gyümölcsöket szana-szét dobálták,más meg hónap végén igen csak megenné.

2011. jan. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!