Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV anikó hazudott VV SZandikán...

VV anikó hazudott VV SZandikának, Évi vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Koszi a komenteket,nekem is oli,alek,ivike,szandi-bandi a kedvencem,én is ugy véltem anikó szavaiból,hogy hazudott,csak nem voltam benne biztos...:D
2011. jan. 23. 15:18
 12/24 anonim válasza:
76%

Na most komolyan!

Van olyan "értelmes" ember, aki nézi ezt a sz@rságot?

Jézusom, hova születtem?

2011. jan. 23. 17:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem gázabb, ha valaki csak azért ír ide, hogy ezt a véleményét megoszthassa. :D Főleg, mert akiket valamilyen téma nem érdekel, azok rá sem keresnek, nem nyitnak meg olyan kérdést. Szal ez téged minősít utolsó. xD
2011. jan. 23. 17:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Így van,helyes.....
2011. jan. 24. 08:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor tegnap este óta világos,h Anikó nem hazudott?Vállalta mindenki előtt,h Éva azt mondta,h nem akar Csőrikével összeköltözni.És Csőrike sem nagyon vedte a védelmébe ám..... :P
2011. jan. 24. 08:41
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát....félig volt igaz,Anikó azért túlzott picit....
2011. jan. 24. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:

VV lesz@rom.

S.

2011. jan. 26. 01:59
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, hogy offolok, de szerintem elég álszent dolog lehúzni a műsort! Vannak, akik tényleg nem nézik, de azok többnyire nem is akadnak fent rajta. Akik fikázzák, azok is megnézik, máskülönben nem lenne mit fikázniuk. Soha nem nézek semmi tv-szennyet, és nem is néztem, még tv sem szoktam, csak a VV-t. Miért? Mert érdekes látni embereket, hogy hogyan viselkednek összezárva egymással. Elképzelem, hogy, mondjuk, hogy oldanék meg egy szitut, stb. Szerintem van mit tanulni belőle: mit lehet, és mit nem ajánlott emberek között tenni, mondani. Amúgy egy jó egyetem nehéz szakján tanulok. Hoppá, és még meg merem nézni a VV-t? Igen, mert szeretem:)
2011. jan. 26. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Sztem nem érdems azon gondolkozni,h hogy mi oldanánk meg egy szitut.Az ő viselkedésüknek pont az a katalizátora,h hónapok óta nem éri őket semmi külső inger.Teljesen más tudatállapotban vannak már.Még az is más a kinti önmagához képest,aki összeszedettnek tűnik.Ha ők kívülről néznék önmagukat,ők is másképp oldanák meg a dolgokat,az tuti.
2011. jan. 26. 17:39
 20/24 anonim válasza:

Hali

Én csodálkoztam , hogy értelmes emberek nézik ezt.

A hozászolásokat olvasva, tényleg elég értelmes, elgondolkoztató, bár engem ez nem köt le. Bocs ha meg bántottam valakit, de csak nem értem , miért nagy betűs HÍR: VV4: Gigit kórházba vitték! Na és akkor mi van? Nagyon sajnálom ha beteg, de tényleg ilyen hír kell az embereknek? A munkatársamat szív koszorúér szűkület miatt munkahelyéről vitték intenzívre kedden. Nincs egy címlapon sem, pedig szerintem komolyabb a baj mint Giginél, és értékesed ember is. "szerintem"

Bocs ha sért valakit, nem ez a célom.

2011. jan. 28. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!