Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehetett ennyire buta,...

Hogy lehetett ennyire buta, műveletlen embereket beküldeni a Való Világba?

Figyelt kérdés

Tegnap este láttam, hogy mennyire csillogtatták a szellemi képességeiket a villalakók, őszintén szólva lesújtó volt.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire buta emberek legyenek! Teljesen alapszintű dolgokat sem tudtak. És ezek a szereplők vannak szem előtt nap mint nap?

Szégyen!

2011. jan. 20. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Most már meg is néztem! Millyen kiegyezés?? Kivell egyeztünk ki???
2011. jan. 20. 13:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rá, vajon hány tanárhoz keleltt mentőt hívni szívinfarktus miatt. :)
2011. jan. 20. 13:10
 13/18 A kérdező kommentje:
bocsánat, "kellett"
2011. jan. 20. 13:14
 14/18 anonim válasza:
Én véletlenül keveredtem ebbe a topicba, és én meg azon döbbentem le, hogy hogy a tökömbe érdekel ez ennyi embert? Minden második kérdés erről szól, én egy részt akartam végignézni, hogy röhögjek rajta, de inkább csak elszomorodtam. Ezek meg komolyan erről beszélnek. Szörnyű dolog ez, sajnálom, hogy itt tartunk.
2011. jan. 20. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Én meg azt sajnálom, hogy vannak emberek, akik nem tudják elfogadni azt, hogy minden embert más kapcsol ki.De ez még semmi!Amikor jönnek, hogy miért nézitek ezt a sz@rt?!Ha ő nem nézi/nem érdekli, minek jön beszólni?Na mindegy, bocs az offért.

Kérdező, megmondom őszintén sok történelmi kérdésre én sem tudtam a választ, de még arra sem, melyik a legkisebb lófajta.Pedig nem tartom magam hülyének, egyszerűen inkább a matematika vagy az irodalom jobban lekötött, mint a történelem (ezen belül is főleg az évszámok állnak tőlem távol).

De a Petőfis dolog tényleg odab@szott és a többiek még helyeseltek is, hogy: igen, igen.:D

2011. jan. 20. 20:24
 16/18 anonim válasza:
Én elfogadom azt, hogy valakit ez kikapcsol. Én is megnéztem néha egy mónika showt, mikor éppen valami izom idióta szerencsétlenkedett benne, röhögtem egy jót. De hogy van aki szabadidejében erről beszélget, és komolyan ez érdekli, azon mélységesen megdöbbenek. Meg azon, hogy ez egyáltalán téma. Na de megyek én vissza a saját érdeklődési körömbe, mindenki csinálja csak amit szeret :)
2011. jan. 20. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nem neked szólt pont, te kulturáltan fejezted legalább ki magad.De vannak, akik olyan alpári stílusban beszélnek azokról, akik nézik, hogy unintelligensebbnek nézem őket, mint magamat amiért nézem.
2011. jan. 20. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem pont csak annyira buták és műveletlenek, mint bármelyik másik tizen-egynéhány ember, akit akár randomban az utcáról szedsz össze fél perc alatt.
2011. jan. 21. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!