Hogy lehetett ennyire buta, műveletlen embereket beküldeni a Való Világba?
Tegnap este láttam, hogy mennyire csillogtatták a szellemi képességeiket a villalakók, őszintén szólva lesújtó volt.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire buta emberek legyenek! Teljesen alapszintű dolgokat sem tudtak. És ezek a szereplők vannak szem előtt nap mint nap?
Szégyen!
Én meg azt sajnálom, hogy vannak emberek, akik nem tudják elfogadni azt, hogy minden embert más kapcsol ki.De ez még semmi!Amikor jönnek, hogy miért nézitek ezt a sz@rt?!Ha ő nem nézi/nem érdekli, minek jön beszólni?Na mindegy, bocs az offért.
Kérdező, megmondom őszintén sok történelmi kérdésre én sem tudtam a választ, de még arra sem, melyik a legkisebb lófajta.Pedig nem tartom magam hülyének, egyszerűen inkább a matematika vagy az irodalom jobban lekötött, mint a történelem (ezen belül is főleg az évszámok állnak tőlem távol).
De a Petőfis dolog tényleg odab@szott és a többiek még helyeseltek is, hogy: igen, igen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!