Hogy lehetett ennyire buta, műveletlen embereket beküldeni a Való Világba?
Tegnap este láttam, hogy mennyire csillogtatták a szellemi képességeiket a villalakók, őszintén szólva lesújtó volt.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire buta emberek legyenek! Teljesen alapszintű dolgokat sem tudtak. És ezek a szereplők vannak szem előtt nap mint nap?
Szégyen!
Ez nem a Legyen ön is milliomos, hanem a Való világ c. műsor. Beküldhettek volna egyetemi tanárokat is akár, csak ők nem biztos, hogy növelnék a nézettséget.
Remélem, érted a lényeget.
miért mi volt ? pont nem voltam otthon ? :D erre kíváncsi vagyok! :DD jah úgy mint VVildike :DD
Magyarország 18századba lépet be a 2 világháborúba.! ezen behaltam :D
12.19
Igen, sajnos. Csak az a baj, hogy sokan; pont mert a TV-ben őket látják; szinte példaképnek tekintik őket. :(
1.-nek igaza van, amúgy sok kérdésre én se tudtam a választ:(
(pl az ÁNTSZ-es kérdésre, vagy a Rákóczi sz.harccal kapcsolatos kérdésre..
Meg a múltkori vetélkedőn -amikor még Ildi bent volt- volt csomó történelmi kérdés, azokat se tudtam(pl mikor volt az ardenneki csata..:O
Pedig diplomám van és most is egyetemre járok:P
De az jó volt mikor Szandika mondta h "Petőfi sínre lökte magát.."
xdxd. Gondolom József Attilára gondolt:)
Oké, rendben, nem muszáj professzorokat beküldeni, de azért túlzás, hogy kifejezetten agyhalott embereket választottak ki a műsorhoz.
Sokszor olyan érzésem van, ha meglátom őket, mintha csak szerepet játszanának, olyan primitív a viselkedésük.
Bocs a kesergésért, csak jólesett leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!