Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Alekosz kit visz...

Szerintetek Alekosz kit visz ki párbajozni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok az a valaki :)
2011. jan. 20. 13:37
 22/29 anonim ***** válasza:
és igen ,nem a régi már a viszonyuk,Olivér már nem nagyon tud kiigazodni az Alkeszon.Igaza van annak aki azt írta nagyon unalmas párbaj lenne A Zsófi-Alekosz felállásban,és gyáva döntés is Alekosz részéről.Ugyanolyan gyáva döntés,mint Éváé volt,hogy Leonidaszt vitte ki.Egyébként nem értek ilyen embereket,mint az Alkesz-amint végre felfogja,h. nem kell egy nőnek ,először megsértődik,majd hirtelen már mindenben elakad amit a nő tesz,végül már csak azért is megutálja mert ő nem kellett neki.Nem lehet így ráerőltetni magunkat valakire.
2011. jan. 20. 13:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Zsófit ha esze van és vissza akar menni.
2011. jan. 20. 14:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Barkit is visz ki jol meg kell gondolja mert az utobbi napokban nagyon esett a nepszerusege es ne felejtsuk el hogy a nezok dontenek.
2011. jan. 20. 15:06
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

Egyesek nagyon el vannak itt tévedve.

1. Olivért minek vinné ki? Ők haverok, még ha mostanában nincsenek is annyira jóban.

2. Bocs, de ha a bent maradása a lényeg, akkor szerintem ő lesz.arja, hogy izgalmas lesz-e a párbaj vagy sem.

3. Ha zsófikát viszi ki az NEM gyávaság, mert Alekosz ki nem állhatja azt a csajt, és meg akar tőle szabadulni. Ebben mi a gyávaság??? Ráadásul ahogy zsófika pofázott a kiválasztáson, hogy Alek nem meri őt kivinni.

Amúgy tegnap éjjel dumáltrak erről Alekosz Éva Olivér és Szandika, és Alek egyértelműen Zsófit akarja kivinni. Lacit nem akarja mert tiszteli stb, és nem érdekli h rá rakta a jelet.

Bécit szerintem erősnek tartja.

Gigire azt mondta, hogy igazából nem volt vele konfliktusa stb.

Zsófikát rühelli, és ki akarja tenni.

2011. jan. 20. 15:11
 26/29 anonim ***** válasza:
69%
rühelli....de azért még a hét végén megdugta volna ,azt számlálta neki,h. heti 3-szor jó lenne,ha rühellem nem dugom meg....öhöm
2011. jan. 20. 15:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem Gigit vagy Zsófit. :P

Valamelyik adásban utalt is rá.

2011. jan. 20. 16:39
 28/29 anonim válasza:
Szerintem is Gigit vagy Zsófit !
2011. jan. 20. 18:05
 29/29 anonim ***** válasza:
zsófit vagy gigit! biztosra csak zsófival mehet tuti visszamegy alekosz ha öt viszi ki!
2011. jan. 21. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!