Ha Szandika meggondolná magát, és megjönne az esze, akkor visszafordítható lenne az eredeti szája? Orvosilag megoldható vajon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:33
1/3 anonim válasza:
A hyaluronsav és a saját zsírral való feltöltés felszívódik idővel. A konkrét szilikon implantátum (mint a mellben) az tartósabb valamivel.
Szerintem pár hónap vagy év alatt visszaáll az eredeti állapotra, ha nem újítják meg a feltöltést.
2/3 anonim válasza:
Nekem is rémlik, hogy azt olvastam valahol, hogy mivel zsírt fecskendeznek ilyenkor az ajkakba, az pár hónap alatt felszívódik, így félévente ismételni kell. Tehát elképzelhető, hogy Szandika pár hónap múlva sokkal normálisabban fog mutatkozni a képernyőn, feltéve ha még játékban lesz.
3/3 anonim válasza:
Jelenleg kacsaszája van. De minek kellett ez neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!