Mi lett a LOST vége?
elég össze csapott lett a vége szerintem
ami lejött belőle nekem hogy mindenki meghalt és egy másik életben találkoztak
AKI NEM AKARJA TUDNI A VÉGÉT NE OLVASSA EL A VÁLASZOMAT!!!
Röviden: John kijut a szigetről valami varázsszerkentyűvel és ott meghal még korábban. Jack megöli a szörnyet vagy fekete füstöt vagy nevezzük ahogy akarjuk és belehal. Néhányan elhagyják a szigetet és soha nem térnek vissza. A végén nem túl egyértelmű, de úgy tűnik találkoznak valami gyűjtőben, és együtt mennek át a valahova (kinyílik az ajtó, fehér fény. na oda mennek)
Elég sokat gondolkoztam rajt és nekem sem világos.
Szerintem mind meghaltak a gépen. A sziget ahová kerültek az a Purgatórium. Ott dőlt el hogy most akkor hová is kerülnek pontosan, a haláluk után.
Én így értelmeztem, és ha tényleg így lett vége akkor nagyszerű sorozat és hihetetlen a befejezése.
(Mit gondoltok? A Purgatórium volt?)
20:04 Amit írtál az elgondolkodtató. Tényleg lehetne az is, de szerintem csak simán valami bölcset akartak a készítők a végére, avgy csak nem volt mit írniuk és beleírták ezt. A Jack-es rész tetszett ahogy fekszik és mintha az első évadba lennénk...de a többi nem. Szerintem egy másik életükben találkoztak együtt a szereplők, ahol minden más volt. Ezt tudom elképzelni.
Ja és a Lostról a véleményem: Első 3évad ISTENI (főleg a 3.befejezése), a követkő 3-at pedig kár megnézni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!