Mi a véleményetek VV Zsófiról?
Figyelt kérdés
Sztem tök aranyos csaj:D2011. jan. 18. 20:36
1/13 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni?
2011. jan. 18. 20:38
2/13 anonim válasza:
szerintem meg egy nagy szarkeverő
3/13 anonim válasza:
Aranyos?? Ő a legirritálóbb a villában. Ma is ő kezdte el kavarni a sz@rt, közben meg végig lapított, meg sem szólalt.
Egy csepp őszinteség sincs benne.
4/13 anonim válasza:
Csontváz.... ha pasi lennék, tuti nem tetszene, az arca aranyos talán... de a többi....
5/13 anonim válasza:
Szarkeverő szürkeegér. Mint aki ott sincs, de a szart azért kavarja.
7/13 anonim válasza:
Kis csitri, nyomi, béna, szarkavaró, kifejezetten irritáló személy. Most hirtelen ezek a szavak ugrottak be, ha rágondolok (amennyit megismertem belőle, de mivel az egész meg van játszva, a fene se tudja, milyen valójában. Ha neked tetszik, hát ez van, szerintem a jó nőtől meg még messze is van. De a nőtől is)
8/13 anonim válasza:
meszeppent nem sokat mutat de fondorlatosabb mint azt az ember gondolná.alattomos kis féreg.titokban a szart kavarja és mikor vita van csöndbe kussol a sarokban.szerintem ekkora agy még olivér sincs
10/13 anonim válasza:
Hááát...kinézetre nem a legszebb persze ha olyan ruhákat húz és jó a smink akkor igen.. de remélem ő megy vissza a párbajról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!