Mit gondoltok Zsófiról? (Való Világ4)
Figyelt kérdés
Szerintem ő a legtündéribb, legaranyosabb, legkedvesebb lány a Villában, a többi lány között van egy pár rosszindulatú és kétszínű.2010. dec. 23. 20:23
1/22 anonim válasza:
Nagyon aranyos és kedves lánynak tűnik.
2/22 anonim válasza:
Kis angyal:)
Ő lehetne elég sok lány példaképe. a 19 évével értelmesebb mint a legtöbb 20on felüli.
18/F
3/22 anonim válasza:
kedves,aranyos,szép és nem rosszindulatú és kétszinű mint egyesek...és érettebb is egyeseknél a villából
4/22 anonim válasza:
Kissé zárkózott ,de én kedvelem nagyon cuki és szép is!!
5/22 anonim válasza:
Álszent és köpönyegforgató..
Annak a seggét nyalja, akitől várhat valamit..
Érdekember
6/22 anonim válasza:
nagyon édi csaj, és valóban korához képest nagyon érett :) én drukkolok neki h sokáig bent maradjon, vagy akár megnyerje =)
7/22 anonim válasza:
Szerintem egész normális.. ő neki is tetszik Béci csak kizárta, hogy nem fogja "ellopni" a barátnőjétől de nézd meg Anikót.. az meg azért rájátszik rendesen, hogy Béci szakítson a barátnőjétvel de ő nem fog:D:D
8/22 anonim válasza:
Szerintem a Zsófi nagyon aranyos! Ja, és jócsaj!:D:D
9/22 anonim válasza:
Nekem a szomszédom itt lakik egy háztömbbel arrébb és egy iskolába is jártunk, nem mondom hogy barátok vagyunk de heti rendszerességgel beszéltünk amíg be nem ment. Hát ezt a korához képest érett dolgot megcáfolnám, mert Zsófi egy álomvilágban él ahol ő a királylány :) bár ez nem feltétlen rossz, de nem az érettségre vall. Egyébként egy nagyon aranyos kicsit butus lány :) Nincs vele semmi baj, bár én kicsit nagyobb showt vártam tőle, hogy csinálni is fog valamit, de szegény csak ül/mászkál egész nap, szerintem nem fog valami sokáig bent lenni bár kitudja..:)
10/22 ..RoyalVodka..: válasza:
Aranyos meg minden de néha gyerekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!