Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A VV4-ben Alekosz és Olivér...

A VV4-ben Alekosz és Olivér csak színlelik hogy kezdenek egyre jobban összeveszni?

Figyelt kérdés
Volt egy rész ahol Alekinho mondta. hogy milenne ha színlelnék hogy összevesznek de vmi kegyetlenül és néznék az arcokat h ki h reagál:D
2011. jan. 17. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem érdekel. Inkább olvass ;)
2011. jan. 17. 14:43
 2/5 anonim válasza:
sztem igen csak tetetik
2011. jan. 17. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem tettetik,mert akkor a riportszobában is úgy mondanák,hogy csak tettetik,hisz mindenki hallhatta mikor erről beszéltek.Olivéren látszik már,hogy nagyon odavan,szerintem nem gondolta,hogy ilyen nehezen fogja viselni a benntlétet.Alkesznak meg tök mindegy meddig lesz benn,ő elvan magának,enni van ,inni van-főleg ami neki fontos ugye-nők vannak,nem hiányzik neki senki és semmi.
2011. jan. 17. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
ennyi volt a fene nagy barátság... XD szánalmasak. szerintem olivérnek nem tetszik h alekosz most évával van kicsit jobb kapcsolatban, meg alekosz se foglalkozik annyit olivérrer, szóval kicsit érthető is olévir is.
2011. jan. 17. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
14:43 az első kommentelőnek szólnék hogy ha nem tudsz normális választ írni inkább ne írj!A többieknek köszönöm!
2011. jan. 21. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!