Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha valaki úgy beszél mint...

Ha valaki úgy beszél mint Jerzy, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Alekosz úgy fogalmazott, "a verbális kommunikáció nem az erőssége." Szerintem is súlytalan amikor mond valamit, komolyan vehetetlen, mintha a levegőbe beszélne. Inkább csak helyeselget másoknak, mintsem őt hallgatnák. Vagy csak egyszerűen buta?.

Én is ilyen vagyok általában ha idegenekkel, vagy olyanokkal vagyok körülvéve, akiket úgymond magasabb rangúnak érzek, mert jobb nő/pasi, jobb dumás, sikeres, stb. És úgy érzem emiatt nem tudok érvényesülni sokszor. Szerencsére haverok, barátok között nem jelentkezik semmi ilyesmi.

2011. jan. 14. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Jerzy egész egyszerűen sötét. Közhelyeket mond vagy pedig helyesel. Ez a mai beszólása, hogy a "Jó mindig győzedelmeskedik a gonosz felett" annyira nyálas és közhelyes volt, hogy az már fáj. És ez csak egy a sok közül...
2011. jan. 14. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Van aki a testi dolgokba jó van aki a szellemiekben. Ritka szerencsés aki mindkettőben.
2011. jan. 15. 01:28
 3/4 A kérdező kommentje:
szóval egyszerűen buta?
2011. jan. 15. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz, az. :)
2011. jan. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!