Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nézitek ennyien a...

Miért nézitek ennyien a "Való"világot? Mi benne a szerethető?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy szerintem az egész egy nagy baromság. Csak hülyítik a népet.

Nyugodtam lehet velem vitatkozni, állok elébe.

2011. jan. 14. 00:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Viszont van internete! Ott akármit nézhet!
2011. jan. 14. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Idegesítenek az ilyen majmok akkor hangoztatják h mennyire szánalmas ha valaki nézi a vv-t. AKKOR NE NÉZZÉTEK!

Elárulom neked h nekem nincs tv-m, de azért a vv-t megnézem neten! Mert egy szórakoztató műsor és jókat tudok nevetni rajta! Nem tudom mennyivel jobb az, h te meg a tv előtt ülsz egész nap... ha meg megunod, akkor meg feljössz a gykra trollkodni h "szerintetek is gázok a vv nézők?" lehet sok gyik is nézi, pl akik még smst is küldenek, de azoknak szvsz tök mind1 h mit bambulnak a tvben...

2011. jan. 14. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Unatkozol?Olvass egy konyvet es ne vitazni akarj masokkal!Van egy ismerosom ketto egyetemet vegzett es tudod mivel kapcsolta ki magat egy faraszto nap utan?Monikat nezte,mert azt mondta hogy jo kabare es ellazul rajta!Biztos intelligensebb mint te!!
2011. jan. 14. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Jaj, már megint egy kulturbarbár....
2011. jan. 14. 15:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Csak hogy tudjátok, egy részt sem néztem meg belőle, nem érdekel ez a fertő. Egyedül az zavar, hogy a környezetemben mindenki arról beszél hogy "hűha vetkőztek a való villában"

Annyira meztelen embereket akar látni az ember menjen fel az internetre.

Látom már az is baj, ha változtatni akarok ezen a szar országon, még ha csak egy morzsányit is.

2011. jan. 15. 17:39
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
A sz*r országon való változtatást nem itt kéne elkezdeni sajna, mert ettől nem lesz jobb! Ha a valóvilág nem lesz lesz helyette egy Mónika, vagy Juliska, Balázs, Zsolt vagy fene sem tudja milyen show... az mennyivel jobb? A délutáni nyálas szappanoperák mivel jobbak? Szerintem nincs baj vele... egész napi tanulás után így a vizsgaidőszakban kicsit nekem is kikapcsolódást jelent hogy más "életével" foglalkozok és nem a sajátommal, ilyen egyszerű! Sosem szoktam szavazni, nem érdekel hogy ki megy, ki marad, ki nyer... senkinek nem adnék oda ezek közül ekkora értékű ajándékot, ennyi. Nekem ez egy lazítási forma, utána visszatérek a tanuláshoz... Lehet discoveryt nézni, vagy spektrumot vv műsoridőben, azon normális adások is vannak!
2011. jan. 15. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg felkéne gyújtani a székházat,az RTL az utóbbi időben nagyon elkanászodott :D
2011. jan. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!