Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kit utáltok legjobban a Való...

Kit utáltok legjobban a Való Világ 4-ből?

Figyelt kérdés
Én borzasztóan utálom Ildit..az egy hülye..elkezdi ő művésznek készült..de ha valaki művész akkor illik legalább azt tudni hogy mikor volt a második világháború..ti kit utáltok?
2011. jan. 13. 20:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jó elfogadom utáljátok Olivért..de azon a kis qrva Gigin Mit lehet szeretni..?? Játsza hogy ő menniyt dolgozik..kit érdekel az senkit nem érdekel hogy egész nap mosogat..meg takarít..azt otthon is tudott volna..és bevallom engem is az érdekel mikor a nagypofájúak civakodnak meg veszekednek..vagy van valami érdekes is a villa életében..nem csaj akzt nézni hogy Gigi meg Ildi meg Béci Meg Laci nagyképűsködik..és takarít meg főz meg mosogat..az a büdös istent se érdekli..ezek közül kéne kitakarítani valakit onnan..!!!!!!!!!!!
2011. jan. 14. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
És akkor vajon ki takarítana és ki főzne?
2011. jan. 14. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Ildit és Zsófit nem bírom.

Oli, Béci, Alek, Anikó a legjobbak.

2011. jan. 14. 13:59
 14/17 A kérdező kommentje:
jajj ne mondjátok már hogy csak az a négy ember tud takarítani..jó szandika biztos nem fog kitakarítani de nyilván észrevennék magukat..hogy ki kéne takarítani..
2011. jan. 14. 20:38
 15/17 A kérdező kommentje:
most menjen ki ildi..jövőhéten meg gigi és úgy jó lessz..
2011. jan. 14. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindet utálom mert ez a műsőr a társadalmo legalja!egy szenny!
2011. febr. 4. 23:26
 17/17 A kérdező kommentje:
de én azt kérdeztem hogy kit utáltok..nem azt kérdeztem hogy utálod-e a műsort.. -.-"
2011. febr. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!