Kit akartok h visszajöjjön a párbajról? (Évi, Ildi)
ja, és ti szerintetek is amikor a neked valóban védelmezik Ildit Évával szemben akkor mindig hülye érvekkel próbálkoznak?
Sztem egyértelmű h nem abba a társaságba tartozik, mert ő teljesen más karakter mint a többiek.
Ildi az elmúlt napokban egyre csak csúszik lefele szerintem. Ma is hisztizett, tegnap is. Nem bír veszíteni, és már marhára irritál, hogy mindig ugynazt a három mondtaot mondja.
menjen haza. évának simán haza kell küldenie.
Az első beszavazón nagyon durva volt Ildi könyörgős figurája, drukkoltam, hogy ne kerüljön be. Bekerült mégis valahogy... és kezdtem sajnálni, hogy nem találja a helyét és nem tud beilleszkedni...majdnem szimpatikus is lett.
Aztán ez a műveltségi párbaj betett nekem és szerintem menjen szépen haza, ha még azt sem tudja, hogy hol kötötték a Trianoni Békeszerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!