Mit gondoltok a trehány villalakó lányokról, akik egész nap csak ülnek és fekszenek? Vajon milyen lehet a saját lakásuk?
Miért pont a lányokról? Azt már nem vetted észre hogy sok srác se takarít?
Vagy szerinted az OK, ha egy pasi nem csinál semmit csak fekszik, de egy nő már nem teheti meg?
Ha a villában egy lecsó vagy tojásrántotta elkészítése gondot okoz nekik,szerintetek a kinti életben értenek bármilyen otthoni munkához?
Ha egy rendes nőt betennének a villába,álmából felkeltve is meg tudná csinálni ezeket az egyszerű kajákat.
Előttem szólóval értek egyet. Az egész hozzáállás kérdése lenne. A múltkor például Szandika jelentette ki, hogy ő szórakozni ment be és nem takarítónőnek (ettől függetlenül nekem nincs vele bajom). Az ilyen kijelentésektől azoknak is elmegy a kedve a takarítástól, akik egyébként rendet tartanak otthon.
Egyébként van mosogatógépük, csak be kéne pakolni és elindítani, meg napi egyszer porszívózni, meg a mosni valót berakni a gépbe, ez nem olyan megerőltető még egy mesterséges környezetben sem.
A főzés az már más. Van, aki tud, van akinek meg egyszerűen nem áll a kezére és ennyi, de ettől függetlenül meg tudnák osztani a munkát egymás között és nem a másikra várni, mert egyre kevesebben lesznek, és akkor ki fog főzni vagy mosni, ha a szorgosok kiesnek??
Nálam ott szakadt el a cérna, amikor egymás törölközőjébe törölköztek, mert arra lusták néhányan, hogy betegyék mosni és vigyenek helyette tisztát, na ez nagyon gáz volt...
Legtöbbjükön látszik,hogy a büdös életben nem csináltak még semmi hasznosat.
Jó,nem azért mentek be,hogy a háziasságukat bizonyítsák,de a legalapvetőbb ételeket azért minden nőnek el kell tudnia készíteni.
Tipikus undorító igénytelen koszos jöttmentek.
Játszák a nagyvilági úrinőt de akkora lumpenek hogy a kapanyél kiáll a szájukból, még beszélni sem tudnak tisztességesen.
Egy az egyben a fősulis lányok jutnak eszembe róluk (mondom ezt úgy h én is fősulis vagyok, csak nem lány), akik max. zacskós levest tudnak főzni, tanulni semmit, de minden szerdán b.szatják magukat és heti 3-szor részegek.
Vagyis amolyan tipikus fehér bőrű cigányok, nulla tudással, de hatalmas egóval.
ki volt az az értelmes aki lepontozta az első kettőt?
Teljesen igazuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!