Más is látja, hogy milyen utálatos, keverőgép VV Gigi?
Figyelt kérdés
Meg hát a bátyja is,de ha meglátom a Gigit elfog a hányinger.Most már egyre jobban kezd előtörni belőlük az a tipikus roma virtus.2011. jan. 12. 19:59
1/12 anonim válasza:
Csatlakozom. Engem a hangja is idegesít, egyszerűen megalszik a tej a szájában, artikulálni nem tud. Csak a testvére közelsége miatt ilyen magabiztos. Kíváncsi vagyok, mi lesz, mire végre az egyik kimegy. Gyanítom, hogy ő hamarabb, mint a bátyja. Majd mekkorát fog nézni, ha kijön és megtudja, kivel is "kavart" odabenn. :D És még azt hiszi, hogy ő irányít. Hát persze, így nem nehéz. :D
2/12 A kérdező kommentje:
A Béci tuti,hogy egy nyomorult drogos cigó,látni a felyén,meg hát be is van lassulva. :) Gigi meg egy nyomorult,semmi érdekeset nem csinálsoha,csak mártírkodik,hogy ő mennyit takarít,de bezzeg amikor olyan a feladat,hogy táncolni kell,akkor veszettül tudja magát rázni a kamerába. Beképzelt ribanc.... Egyébként én is utálom a hangját is! :)
2011. jan. 12. 20:11
3/12 A kérdező kommentje:
úristen azt akartam írni,hogy FEJÉN!!!!!
2011. jan. 12. 20:12
4/12 anonim válasza:
Gigit én is egyre kevésbé csípem, de Bécit bírom nagyon.És tényleg olyan, mintha a nap 24 órájában be lenne szívva.:))
Mert kivel kavar Gigi?Azért mert a srác kiverte egy videón....húha az aztán nagy valami....
5/12 anonim válasza:
Hogy jön ide, hogy kiverte? :)
Nem az a lényeg, jajmá. Azért nem mozdul rá jobban Gigire a csávó, ha eddig nem tudtad volna, mert egyébként langyi.
6/12 anonim válasza:
De nem langyi, nem érted, azért mert fenn van egy langyi oldalon, ahol kiveri még nem langyi.Érti mire gondoltam előbb??:))
7/12 anonim válasza:
Jaja, de nem azért langyi, mert fenn van egy langyi oldalon, hanem azért langyi, mert langyi. És kész. :))
De újabban nem is látom, egyáltalán smárolgatnak még Gigivel?
Na mindegy, Gigi még színésznőnek is rossz, valami mást kéne ráragasztani. Szürke és rosszindulatú.
8/12 anonim válasza:
Ja, hogy szerinted amúgy is langyi?:)) Lehet...a franc se figyeli őket, olyanok mint régen Ágica és Leo, de itt szerintem pont Gigi használja ki Jerzy-t.(múltkor amikor smároltak, úgy állt a ... Jerzynek, :))) )
9/12 anonim válasza:
nekem is egyre unszimpatikusabb a csaj, csak nyavajog mindenért. Bécit mondjuk én bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!