Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Eszrevettetek hogy milyen...

Eszrevettetek hogy milyen igenytelenek a VV-s lanyok?

Figyelt kérdés
Amikor kozvetitik a reggeli ebredezest nemelyiknek nincs lemosva a sminkje, nagy fekete monoklik diszelegnek a szemuk korul! Ennel utalatosabb dolog nincs egy nonel, foleg azt lehet kovetkeztetni hogy zihanyozas nelkul fekudt le, vagy legalabb is mosdas nelkul!
2011. jan. 10. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem nézem...

Állatkertre vágyom elmegyek a Fővárosiba, sokkal értelmesebbeket látni :-)

2011. jan. 10. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tényleg elég igénytelenek
2011. jan. 10. 23:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem hogy ki nem nezi.
2011. jan. 10. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

A kérdező kommentje:

Nem azt kerdeztem hogy ki nem nezi.

Figyelj... Azért került ez a szutyok műsor ismét képernyőre mert a hozzád hasonlónak nincs nagyobb gondja, minthogy azt nézze más milyen igénytelen és ilyen, olyan... Eleve: Épeszű, normális, erkölcsös nő, férfi nem megy be olyan műsorban, ahol egyértelműen a legnagyobb ri*anc vagy a legnagyobb kö*sög nyer.

Igénytelen, Erkölcstelen népség... Nem kell nézni, le kell szarni az ilyen embereket, csak így lehet feléjük kerekedni, nem kell odáig süllyedni.

18F

2011. jan. 10. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet igénytelenek, de pl van olyan aki sminkel azelőtt mielőtt lefekszik aludni. Gondolom, hogy reggel mikor felébred ne legyen olyan randa :)

Nekem is volt egy oszt.társam, aki azért nem mosta le a sminket a táborban, hogy ne lássa őt senki smink nélkül. Sőt, bezárkózott a fürdőbe sminkeléskor, nehogy megpillantsuk az arcát teljes vakolat nélkül...

2011. jan. 10. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
23.25,ez szép válasz egy nőtől.
2011. jan. 11. 08:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Elég gáz tényleg, ahogy kinéznek, a legkiéltebb feje Szandikának és Évának van, ők napközben is úgy néznek ki, mintha 5 perccel ezelőtt keltek volna fel.

Szerintem.

2011. jan. 11. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:
van aki igény-beveteti
2011. jan. 11. 13:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves kioktato!Mint irtam,a kerdesre kellett volna valaszolni es nem okoskodni!Te azt hiszed hogy csak az igenytelen analfabetak nezik ezt a musort es neztek Monikat stb?Akkor tevedsz!
2011. jan. 11. 14:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Hat azert aki sminkel este hogy reggel kinezzen valahogy az erdekes lehet.Nem kenodik el?
2011. jan. 11. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!