Eszrevettetek hogy milyen igenytelenek a VV-s lanyok?
Nem nézem...
Állatkertre vágyom elmegyek a Fővárosiba, sokkal értelmesebbeket látni :-)
A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem hogy ki nem nezi.
Figyelj... Azért került ez a szutyok műsor ismét képernyőre mert a hozzád hasonlónak nincs nagyobb gondja, minthogy azt nézze más milyen igénytelen és ilyen, olyan... Eleve: Épeszű, normális, erkölcsös nő, férfi nem megy be olyan műsorban, ahol egyértelműen a legnagyobb ri*anc vagy a legnagyobb kö*sög nyer.
Igénytelen, Erkölcstelen népség... Nem kell nézni, le kell szarni az ilyen embereket, csak így lehet feléjük kerekedni, nem kell odáig süllyedni.
18F
Lehet igénytelenek, de pl van olyan aki sminkel azelőtt mielőtt lefekszik aludni. Gondolom, hogy reggel mikor felébred ne legyen olyan randa :)
Nekem is volt egy oszt.társam, aki azért nem mosta le a sminket a táborban, hogy ne lássa őt senki smink nélkül. Sőt, bezárkózott a fürdőbe sminkeléskor, nehogy megpillantsuk az arcát teljes vakolat nélkül...
Elég gáz tényleg, ahogy kinéznek, a legkiéltebb feje Szandikának és Évának van, ők napközben is úgy néznek ki, mintha 5 perccel ezelőtt keltek volna fel.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!