Valóvilág. Kit vártok vissza?
Amit Ildikó művel az már szánalmas, és sajnálatos. Remélem, hogy nem ő nyeri a párbajt. Az pedig, hogy Évát hívta ki párbajra, szerintem már el van dőlve; semmi esélye. Nyert ellene a beszavazón, már megnyert egy párbajt, ezek szerint a nézők Évát akarják. Nagy falat Éva neki. A helyében mást választottam volna, így szinte 100%, hogy nem ő megy vissza. Nem tudom, hogy miért őt hívta ki.
Különben is Éva nélkül, unalmasabb lenen a villa, ha Ildikó menne vissza. Ráadásul én ki is akadnék. XD Szóval egyértelmű, hogy Évát várom vissza. Méghozzá azért, mert vele minden izgalmasabb. Lehet, hogy egy sz@r keverő de nélküle nem lenne már olyan izgalmas a műsor. Nem véletlenül választották be.
Egyébként szerintem a legjobbak/legnagyobbak: Alekosz, Éva, Olivér, Szandika. Nélkülük nem lenne show. De Gigin és Ildikón kívül senkit sem utálok annyira. :P
nos.. igaz h éva hát hogy fogalmazzak egy kicist keverőgéép. de hát klépzeljétek el milenne hogyha ez menne a tvbe:
10 valaháyn ember lefekszik.. felkelnek..letusolnak.. mlegjobb barátok... esznek..isznak..wcznek.. kiváncsi vok rá kit érdekelnéé?
de ha ezmegy:
éva ezt meg ezt kavartaa.. eztm meg ezt mondta xy-nmak ezlrt xy-ezt csoinálta vele meg mittom én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!