Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valóvilág. Kit vártok vissza?

Eszterke95 kérdése:

Valóvilág. Kit vártok vissza?

Figyelt kérdés
Idli vagy Éva? Kit vártok vissza és mért őt?
2011. jan. 10. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ÉVA!
2011. jan. 10. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Éva! Ma is milyen normális volt. Mondhatjátok, hogy megjátszotta magát de szerintem nem. Amikor mondta hogy ő főz, meg takarít. igyekszik. csak hírtelen elborul az agya de utána próbálja helyrehozni. meg Ildit is vígasztalta szerintem az sem kamu volt, Éva jó fej valahol, csak hírtelenharagú, meg hát mégis csak a törtető.
2011. jan. 10. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Az hogy Ildit vigasztalta lehet hogy nem volt szineszkedes,mert biztos belegondolt abba hogy neki is van egy baratja kinnt.Viszont a mai fozes tuti szinjatek mert ez az egesz nem arrol szol hogy miutan letolnak teszed a kis ugyesket es egy nap fozol meg takaritasz,aztan megint egy honap szunet.Koszos dog,menjen haza,van meg kit nezni rajta kivul,az erdelyi honfitarsamnak pedig azt uzenem hogy azert el es virul szep kis orszagunk mert ugy allnak sokan hozza a dolgokhoz mint te:partolod a koszost a lustat,ez kell a barmoknak.
2011. jan. 10. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Éva menjen vissza,szinte csak miatta nézem!
2011. jan. 13. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Amit Ildikó művel az már szánalmas, és sajnálatos. Remélem, hogy nem ő nyeri a párbajt. Az pedig, hogy Évát hívta ki párbajra, szerintem már el van dőlve; semmi esélye. Nyert ellene a beszavazón, már megnyert egy párbajt, ezek szerint a nézők Évát akarják. Nagy falat Éva neki. A helyében mást választottam volna, így szinte 100%, hogy nem ő megy vissza. Nem tudom, hogy miért őt hívta ki.

Különben is Éva nélkül, unalmasabb lenen a villa, ha Ildikó menne vissza. Ráadásul én ki is akadnék. XD Szóval egyértelmű, hogy Évát várom vissza. Méghozzá azért, mert vele minden izgalmasabb. Lehet, hogy egy sz@r keverő de nélküle nem lenne már olyan izgalmas a műsor. Nem véletlenül választották be.

Egyébként szerintem a legjobbak/legnagyobbak: Alekosz, Éva, Olivér, Szandika. Nélkülük nem lenne show. De Gigin és Ildikón kívül senkit sem utálok annyira. :P

2011. jan. 15. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

nos.. igaz h éva hát hogy fogalmazzak egy kicist keverőgéép. de hát klépzeljétek el milenne hogyha ez menne a tvbe:

10 valaháyn ember lefekszik.. felkelnek..letusolnak.. mlegjobb barátok... esznek..isznak..wcznek.. kiváncsi vok rá kit érdekelnéé?

de ha ezmegy:

éva ezt meg ezt kavartaa.. eztm meg ezt mondta xy-nmak ezlrt xy-ezt csoinálta vele meg mittom én..

2011. febr. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!