Ildi visszamenetelévle érdekesebb lenne a helyzet. Lehet h máshogy néznének rá a villalakók ha győztesen térne vissza egy viszonylag erős ellenféllel szemben...
Ha Éva visszatérne akk nem lenne semmi... Bent lenne egy hétig... Ugyanúgy kiszavaznák a kis sz.arkeverőt :D
2011. jan. 10. 15:04
2/16 anonim válasza:
Ildit,megértem mért hívta ki Évát. Éva nem szimpi hazamehetne,ahogy nekiugrott a testvéreknek. Egyébként Ildi se szimpatikus,de lehet változna vmi a többeknél,ha ő menne vissza.
2011. jan. 10. 15:05
3/16 anonim válasza:
Éva! Ő mindig megmondja az igazat.
2011. jan. 10. 15:58
4/16 anonim válasza:
Ildi menjen vissza. Éva egy szarkavaró. És az őszinte emberek nem röhögik ki a másikat a háta mögött, ahogy Évike teszi általában...
Pl. a Rácz tesókat is lec.gányozta, de a szemükbe már nem mert ilyet mondani.
2011. jan. 10. 16:10
5/16 anonim válasza:
Nagyon szeretnem ha Ildi menne vissza mert elegem van abbol hogy Eva most mar allandoan azt hangoztatja hogy valakiket kivisz aztan otthagy,szeretnem latni a pofajat ha kiesik.
2011. jan. 10. 16:45
6/16 anonim válasza:
Éva menjen vissza
Ildivel mindenki csak szánalomból barátkozik odabent.
Gigit küldeném el a pics@ba
Annyira alamuszi ha valakinek baja van Évával témától függetlenül beáll ő is szidni.
Én se tűrném hogy a c1g@ny testvérpár parancsolgasson nekem.
2011. jan. 10. 17:24
7/16 anonim válasza:
Hiába nem csípem Ildit, még mindig sokkal inkább őt, mint Évát!
2011. jan. 10. 18:08
8/16 anonim válasza:
Ildinek szorítok.
Ez a "cigány tesvérpár" dolog azért nem semmi, hogy egyeseknek a származás szúr szemet és nem az, hogy némelyik villalakó annyira igénytelen, mint az öszvér, úgymond nem cigány származása ellenére.Zsuzskánál nem tűnt fel a származás?!Pedig ő még csizmával is befeküdt az ágyba, az igénytelen leketárja.
:))
2011. jan. 10. 18:31
9/16 anonim válasza:
Szerintem van egy forgatokeonyve ennek a musornak es semmi koze nincs a "VALO" hoz!! En borom Evat es tuti o megy vissza amugy meg a ciganyozasban nincs semmi nagy itt Romaniaban ezerrel mondjak hogy cigany egyik osztalytarsam ugy megy az utcan hogy budos.k/ur.va ciganyok szoval :( EVA MENJEN VISSZA.............!!!!!!!!!!11111111
2011. jan. 10. 18:44
10/16 anonim válasza:
Éva menjen vissza, kit akartok nézni, ha ő nem megy vissza a takarító brigádot? xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!