Szokottt itt valaki szavazni a VV4-be?
Figyelt kérdés
Mert én eddig akárkivel beszéltem, / aki nézi/ senki sem szavaz erre az örültségre csak nézik mert röhögni jó rajtuk.
De mindenki úgy gondolja, hogy az egész egy "kész műsor".
Szerinted?
2011. jan. 8. 14:51
1/7 anonim válasza:
Őőő én eddig nem szavaztam, de ha mondjuk Szandikát hívja ki Ildi, akkor lehet h meggondolom... Lehet h tényleg megvan rendezve nembajaz, ha Szandika visszamegy :DD
2/7 anonim válasza:
Én csak a neten, a napi feladatokra.Pénzt nem költenék rá.
3/7 anonim válasza:
Nem szavaztam de ha a kedvencem menne ki olyannal akit szintén erősnek tartok akkor szerintem küldenék rá egyet.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs már olyan hülye, aki elhiszi, hogy számít a szavazata.
5/7 anonim válasza:
Nálam nagyobb fan nem kell, és mégsem szavazok. De mondjuk első, ha szandika és Ildi menne párbajozni, arra minek költenél? Ha meg is van rendezve, akkor is Szandi megy vissza, ha nincs, akkor is!!
7/7 anonim válasza:
neten szoktam,másképp nem tudok,mert romániában élek,de amúgy sem szavaznék szerintem,bár vannak kedvenceim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!