VV Alekosz valóban csak az általános iskolát végezte el?
Azt nem tudom, szerintem enyhén retardált, de nem vészes. :)
Észt nem adnak az iskolában, azzal születnik az ember (többel vagy kevesebbel), és műveltséget is fel lehet szedni máshol is.
Ahogy elnézem a manuszt lehet,hogy csak azt.
Mondjuk azon nagyon röhögtem amikor Ginát kellet meggyőznie,hogy ne menjen ki,erre nyomott egy buzdító szöveget és mindenki el volt ájulva tőle.
Pedig az a szöveg nem volt más,mint a Rettenthetetlenben Mel Gibson csata előtti monológja.
Ettől még nem művelt,csak látta a filmet párszor:).
Győzikétől azért sokkal értelmesebb,példa rá,hogy betanulta a film szövegét.Meg nem is infantilis,mint az a roma.
Sztem tuti nem igaz
Egy kereke hiányzik az fix, de sztem elég művelt lehet..
Tényleg választékosan beszél.
attól h 8 általánost végzett lehet művelt
Tényleg választékosan beszél (néha túlzottan is)
+versenyszerűen sakkozott is..
ahhoz is kell némi gógyi:D
Szerintetek egy biztonsági őr művelt ??
Ne röhögteseetek már ..
Láttátok már sakkozni?
Ugyan a megasztárba jelentkezők is mindig azt szajkózzák, hogy tehetségesenek érzik magukat, és 95%-uk nak semmi hangja.
Az ostoba ember ismérve, hogy nem tujja felmérni saját képességeit. Alekosz tipikusan iylen. Szánalom........
ha már választékosan fejezi ki magát annyira buta nem lehet
és mit számít az hogy biztonsági őr?
Emlékeztek hogy a Legyen Őn is Milliomosban a 20 Milliót is egy postás nyerte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!