Rácz Béci és Gigi romák?

„Zsivány kis diák voltam egész életemben...Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam!...Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az LTB (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen gangeztünk! Húúú, milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!” – írta saját magáról VV Béci egy zenei portálon.
Ennyit a kuruc.info-ról, nyilván ők találták ki az egészet, adták ennek a szegény ártatlan, angyal gyereknek a szájába, aki kemény munkával küzdötte fel magát, tisztességes módon éli életét. Hova lesz a világ :(
ui. szar szöveg ez a ki nem lopott még? ja igen, tegyünk tényleg normális dologgá ezt, lopjon-csaljon mindenki, mert mindenki lop nem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!