Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rácz Béci és Gigi romák?

Rácz Béci és Gigi romák?

Figyelt kérdés
Vagy mit mondott Éva Szenteste, ami megsértette őket?
2011. jan. 7. 15:44
 71/93 anonim ***** válasza:
25%
megint a kurucinfós dolgokkal pedálozol? mikor veszed már észre magad?
2011. márc. 14. 12:25
 72/93 anonim ***** válasza:
23%
Le lettél nagyon pontozva kisapám :D Pattogsz itt magadba, védjed a nagyon okos Alekoszt, aki apokaliptikus megjegyzéseket tesz minden egyes pillanatban. XDD És még jön hozzá a fejrángatós affektálás vörösödő fejjel.. Értelmiség!
2011. márc. 15. 10:36
 73/93 anonim ***** válasza:
52%

„Zsivány kis diák voltam egész életemben...Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam!...Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az LTB (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen gangeztünk! Húúú, milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!” – írta saját magáról VV Béci egy zenei portálon.

Ennyit a kuruc.info-ról, nyilván ők találták ki az egészet, adták ennek a szegény ártatlan, angyal gyereknek a szájába, aki kemény munkával küzdötte fel magát, tisztességes módon éli életét. Hova lesz a világ :(

[link]

ui. szar szöveg ez a ki nem lopott még? ja igen, tegyünk tényleg normális dologgá ezt, lopjon-csaljon mindenki, mert mindenki lop nem?

2011. márc. 15. 16:03
 74/93 anonim ***** válasza:
69%
meddig pattogsz még itt? inkább verd a f.szod erre a kurucinfós-psztolyos képre, úgy is csak erre vagy jó
2011. márc. 15. 16:14
 75/93 anonim ***** válasza:
40%
Ugyan olyan idióta vagy, mint a drága Alkesz. A kurucról informálódsz, egy szennylapról. Tény, hogy a cigányok nagy része bűnöző, de szerintem ha a szüleid kocsiját ellopod, az nem akkora bűntény, mint ha egy idegen emberét lopnád el. Logikusan kellene gondolkodni, de te nem tudsz, és nem is akarsz! Szerintem ha akkora álszent lenne a Testvérpár, akkor már kimutatták volna a foguk fehérjét!
2011. márc. 15. 18:47
 76/93 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánatot kérek. Beismerem, normális, dolgozó emberként semmi jövőm. Egy szar alak vagyok, kocsikat nem lopok, mehetek a fenébe, egy senki vagyok így. Éljen a bűnözés és semmittevés!
2011. márc. 16. 19:01
 77/93 anonim ***** válasza:
54%
A pisztolyos képet Rácz Béla tette fel Facebook-ra saját maga, nem a kuruc.info leplezte le, vagy lopta el valahonnan, már ha a tényeknél maradunk
2011. márc. 16. 19:03
 78/93 anonim ***** válasza:
59%
Most Alekoszról beszéltél, ugye? Semmittevés..
2011. márc. 17. 16:41
 79/93 anonim ***** válasza:
54%
Tudtommal, normális, biztonsági őri munkája van. Nem úgy jött le, mintha a bűnözés lenne a fő életvitele...
2011. márc. 18. 16:15
 80/93 anonim ***** válasza:
59%
Te tényleg nagyon buta vagy. Teljesen más irányba tereled az egészet, a lopásra, és azt nem látod be, hogy Alekosz mekkora gyökér. Semmit nem csinál a villában, tegnap élő adásban látni lehetett a sok pénz hallatára a vörösödő irigy arcát, a villát tekinti az otthonának, mert ott ingyen elél hónapokig!!! Ez a gyökérség, a semmittevés, semmirekellő stílus! Ezt kellene ecsetelgetni, és nem azt, amit a villában nem látsz! Ezt a játékot nem Alkesz fogja megnyerni, már csak azért sem, mert 12 milla túl sok piára! Bár, legalább kiirtaná saját magát ezáltal.. És akkor most jöhetsz a sablonszövegeddel, hogy jajj, a bűnözés alap dolog, stb.. Majd ha tudsz adni olyan bizonyítékot, hogy felvette egy bolt kamerája hogy Rácz Béla lopott egy boltból, akkor majd elfogadom a folytonos elméleteidet a lopásról. Amíg egy neten terjedő "loptam, csaltam, hazudtam" felirattal próbálsz védekezni, esélytelen a helyzet.. Unalmas az egész karakter. Folyton jön a hülye dumájával, amit már elsütött többször is, és nincs új, amit kitalálhatna.. A nézőket ez már nem igazán érdekli! Neki nincs önálló véleménye, költőktől és filmekből vett idézetekkel arcoskodik.. Milyen intelligens, okos ember!
2011. márc. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!