Rácz Béci és Gigi romák?
Figyelt kérdés
Vagy mit mondott Éva Szenteste, ami megsértette őket?2011. jan. 7. 15:44
1/93 anonim 

válasza:

hát nem hiszem, h ezt. Azt hiszem a szüleit szidta, de nem biztos. Nem hiszem, h romák, még ha azok is lennének, nem látszik rajtuk meg normálisak.
2/93 anonim 

válasza:

Nem tudom, mit mondott az Éva nekik, de úgy emlékszem diszkriminatív megjegyzésnek nevezte a testvérpár. A vezetéknévből ítélve lehetnek romák.
Sajnálnám, ha ilyen buta lenne az Éva, mert idáig szimpatikusnak tűnt.
3/93 anonim 

válasza:

Erről nem volt semmi bejátszás a tv-ben, ahogy sok minden másról sem. Én is erre gondoltam, hogy Éva lecigányozta őket, ha már Olivért is lezsidózta.
4/93 anonim 

válasza:

íme a magyarázat h mi volt a vita oka és miért nem láthattuk:
5/93 anonim 

válasza:

Azok hát! Ismerem őket személyesen.
6/93 anonim 

válasza:

attól, h ismered még nem lesznek romák ... -.-
7/93 anonim 

válasza:

8/93 anonim 

válasza:

egyáltalán nem fekete és nem retek. Örülnék te, ha így néznél ki. Gondlom féltékeny vagy rá, bár ezt most úgy is takadod, pedig így van... -.-"
10/93 anonim 

válasza:

kuruc.info-ról informálódsz? hát gratulálok -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!