Szerintetek is csodás lenne, ha a Való Világot levennék a műsorról?
Figyelt kérdés
A sok barmot hazaküldenék, a pénzt meg felajánlanák jótékony célokra...2011. jan. 7. 14:44
21/24 anonim válasza:
kedves utolsó... a stílusod mindent elárul....
22/24 anonim válasza:
jajj,most azért,mert nagy nehezen elővetted a jómodorodat,attól még ugyanolyan sötét paraszt vagy és a valóvilág attól még ugyanolyan primitív megrendezett szar.
egyébként szerintem jogos a felháborodásom,úgyhogy ne szóljál be!
és nagyon helyes,ha másokat is bosszant ez az undormány műsor!
23/24 anonim válasza:
"Kedves" utolsó! Nekem még mindig van stílusom, de te még nehezen sem tudod elővenni.... :)Na, akkor ki a "sötét paraszt"? De nyugodtan fröcsögj tovább,hátha legalább magaddal sikerül elhitetned, hogy azért, mert nem nézed a vv-t, te különb vagy. :) Hajrá VV!!!! :)
24/24 anonim válasza:
na figyu!
én sem szeretem a VV-t, de attól még nem kell így viselkedni. tiszteletben kéne tartani a mások véleményét, ha ez nem sikerül, hát azt sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!