Szoktad nézni az Ezek megőrültek! -et? Mi a véleményed a műsorról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 15:39
1/22 anonim válasza:
Én nagyon szeretem.Olyan jó rajtuk röhögni.Most ezek a modellek vagy mik,na ezeken nagyon jó röhögni.
2/22 anonim válasza:
Én is szoktam nézni, Ganxsta múlt héten mekkora volt!:))
Most meg a csajok....hát ez a tojáskvíz a legnagyobb játék benne.:D
3/22 anonim válasza:
Az a Sonja is mondell?? Nem focista?? xd
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Sonja az előző megasztárban volt benn :)
2010. nov. 17. 20:01
5/22 anonim válasza:
Nem egyszínvonalas műsor, de jókat lehet rajta röhögniXD
1 millió néző nem tévedhet.. :D
6/22 anonim válasza:
Egyfélről vicces műsor, végre "alázzák" a celebeket, mert kb. egy jó ideje összesaraztam,tojásoztam volna Kiszel képét, meg egyebek.
Másrészről undorító... Sok hülye celeb játszik, mostani héten meg pár ostoba liba.
De bennem több van az elsőből így nagyon tetszik :DD
7/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. nov. 18. 20:05
8/22 anonim válasza:
Igen, jó röhögni a sok hülye sztárocskán. Bárcsak Amerikában is lenne ilyen, és akkor végig tudnám nézni, ahogy Májli Szájrusz felettébb 'cuksika' pofikája sáros lesz... Az nagyon f*sza lenne.:D
9/22 A kérdező kommentje:
hát ja :D
2010. nov. 19. 22:40
10/22 anonim válasza:
ezeket a modelleket nem annyira bírtam de a többin jól lehetett röhögni
részlet kiszel tünde szerencsétlenkedéséből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!